Nabeschouwing Barnsley - Queens Park Rangers (5-3) || Championship 2019/2020

Zaterdag 14 december 2019 - 16:00 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Barnsley het zaterdag 14 december 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Queens Park Rangers. De wedstrijd wordt gespeeld in Athersley Recreation FC Stadium (Barnsley, South Yorkshire) in Barnsley, South Yorkshire.

Via de Barnsley - Queens Park Rangers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barnsley - Queens Park Rangers (5-3)

Het Championship duel tussen Barnsley en Queens Park Rangers is onder leiding van scheidsrechter Keith Stroud geëindigd in een 5-3 overwinning voor Barnsley. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door C. Chaplin, waarmee Barnsley met 1-0 de leiding nam. Queens Park Rangers kwam in de 12e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. Amos, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 18e minuut zette C. Chaplin zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Barnsley de leiding in de wedstrijd nam.

Na 52 minuten werd de voorsprong voor Barnsley vergroot nadat C. Chaplin de 3-1 wist te scoren. In de 54e minuut kwam Queens Park Rangers weer dichterbij, nadat L. Amos de stand terug wist te brengen naar 3-2. In de 60e minuut werd de stand op 4-2 gezet na een benutte penalty van Barnsley speler C. Woodrow. Het volgende doelpunt van Barnsley viel in de 82e minuut en betekende de 5-2. Het doelpunt kwam op naam van B. Diaby. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Queens Park Rangers. Het was I. Chair die in de 94e minuut de stand op 5-3 zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Keith Stroud bij een 5-3 eindstand in het voordeel van Barnsley.

LIVE Barnsley - Queens Park Rangers 5-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barnsley - Queens Park Rangers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Barnsley Doelpunt C. Chaplin met assist van J. Brown Barnsley 1-0
12' Doelpunt Queens Park Rangers Doelpunt L. Amos Queens Park Rangers 1-1
18' Doelpunt Barnsley Doelpunt C. Chaplin met assist van A. Mowatt Barnsley 2-1
31' Wissel Barnsley Wissel L. Thomas voor M. Bahre Barnsley
52' Doelpunt Barnsley Doelpunt C. Chaplin met assist van C. Woodrow Barnsley 3-1
54' Doelpunt Queens Park Rangers Doelpunt L. Amos Queens Park Rangers 3-2
56' Wissel Queens Park Rangers Wissel N. Wells voor L. Wallace Queens Park Rangers
60' Penalty Barnsley Penalty C. Woodrow Barnsley 4-2
67' Wissel Queens Park Rangers Wissel I. Chair voor G. Cameron Queens Park Rangers
68' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor L. Thomas Barnsley
81' Gele kaart Queens Park Rangers Gele kaart voor I. Chair Queens Park Rangers
81' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor J. Brown Barnsley
82' Doelpunt Barnsley Doelpunt B. Diaby met assist van J. Brown Barnsley 5-2
83' Wissel Barnsley Wissel C. McGeehan voor C. Oduor Barnsley
84' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor K. Dougall Barnsley
85' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor A. Mowatt Barnsley
85' Gele kaart Queens Park Rangers Gele kaart voor N. Wells Queens Park Rangers
89' Gele kaart Queens Park Rangers Gele kaart voor G. Hall Queens Park Rangers
94' Doelpunt Queens Park Rangers Doelpunt I. Chair met assist van B. Osayi-Samuel Queens Park Rangers 5-3
Video hoogtepunten en samenvatting Barnsley - Queens Park Rangers
Opstellingen Barnsley - Queens Park Rangers

Voorbeschouwing Barnsley - Queens Park Rangers

Barnsley en Queens Park Rangers treffen elkaar in de 22e speelronde van de Championship van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Keith Stroud en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Barnsley en Queens Park Rangers in de Championship vond plaats op 3 februari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Queens Park Rangers. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide teams is Queens Park Rangers favoriet. 11 keer wist de ploeg van Barnsley te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Barnsley. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Barnsley 3
Winst Queens Park Rangers 11
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Barnsley op een 24e positie staat, terwijl we Queens Park Rangers terugvinden op de 12e plaats.