Nabeschouwing Barnsley - Stoke City (2-4) || Championship 2019/2020

Zaterdag 9 november 2019 - 16:00 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Barnsley het zaterdag 9 november 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Stoke City. De wedstrijd wordt gespeeld in Athersley Recreation FC Stadium (Barnsley, South Yorkshire) in Barnsley, South Yorkshire.

Via de Barnsley - Stoke City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barnsley - Stoke City (2-4)

Het Championship duel tussen Barnsley en Stoke City is onder leiding van scheidsrechter Jeremy Simpson geëindigd in een 2-4 overwinning voor Stoke City. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door S. Clucas, waarmee Stoke City met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 30e minuut voor dat Stoke City via L. Gregory op 0-2 kwam te staan. In de 47e minuut wist Barnsley de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via C. McGeehan.

Na 63 minuten werd de voorsprong voor Stoke City vergroot nadat J. Allen de 1-3 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 67e minuut nadat S. Clucas namens Stoke City de bal tussen de palen wist te werken: 1-4. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 82e minuut en kwam op naam te staan van Barnsley speler P. Schmidt, die daarmee tekende voor de 2-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jeremy Simpson en eindigde de wedstrijd dus met een 2-4 stand in het voordeel van Stoke City.

LIVE Barnsley - Stoke City 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barnsley - Stoke City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Stoke City Doelpunt S. Clucas Stoke City 0-1
30' Penalty Stoke City Penalty L. Gregory Stoke City 0-2
46' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor A. Halme Barnsley
46' Wissel Barnsley Wissel L. Thomas voor T. Sibbick Barnsley
47' Doelpunt Barnsley Doelpunt C. McGeehan met assist van L. Thomas Barnsley 1-2
52' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor C. McGeehan Barnsley
59' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor D. Batth Stoke City
63' Doelpunt Stoke City Doelpunt J. Allen Stoke City 1-3
66' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor D. Cavare Barnsley
67' Doelpunt Stoke City Doelpunt S. Clucas met assist van L. Gregory Stoke City 1-4
73' Wissel Stoke City Wissel B. Ndiaye voor S. Clucas Stoke City
75' Wissel Barnsley Wissel M. Wilks voor C. McGeehan Barnsley
82' Wissel Stoke City Wissel M. Diouf voor T. Ince Stoke City
82' Wissel Barnsley Wissel P. Schmidt voor C. Chaplin Barnsley
82' Doelpunt Barnsley Doelpunt P. Schmidt met assist van A. Mowatt Barnsley 2-4
90' Wissel Stoke City Wissel S. Vokes voor L. Gregory Stoke City
Video hoogtepunten en samenvatting Barnsley - Stoke City
Opstellingen Barnsley - Stoke City
De opstellingen van Barnsley en Stoke City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Barnsley gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Stoke City zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.