Nabeschouwing Blackburn Rovers - Brentford (1-0) || Championship 2019/2020

Woensdag 27 november 2019 - 20:45 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Blackburn Rovers het woensdag 27 november 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Brentford. De wedstrijd wordt gespeeld in Ewood Park in Blackburn.

Via de Blackburn Rovers - Brentford live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackburn Rovers - Brentford (1-0)

Het Championship duel tussen Blackburn Rovers en Brentford is onder leiding van scheidsrechter Matt Donohue geëindigd in een 1-0 overwinning voor Blackburn Rovers. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door B. Dack, waarmee Blackburn Rovers met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Blackburn Rovers.

LIVE Blackburn Rovers - Brentford 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackburn Rovers - Brentford teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt B. Dack met assist van S. Downing Blackburn Rovers 1-0
44' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor B. Dack Blackburn Rovers
60' Wissel Brentford Wissel B. Mbeumo voor J. Zamburek Brentford
61' Wissel Brentford Wissel J. Da Silva voor K. Mokotjo Brentford
78' Wissel Blackburn Rovers Wissel E. Bennett voor R. Nyambe Blackburn Rovers
79' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor C. Evans Blackburn Rovers
80' Wissel Brentford Wissel M. Roerslev Rasmussen voor R. Henry Brentford
83' Wissel Blackburn Rovers Wissel L. Holtby voor A. Armstrong Blackburn Rovers
87' Wissel Blackburn Rovers Wissel B. Brereton voor D. Graham Blackburn Rovers
91' Gele kaart Brentford Gele kaart voor M. Roerslev Rasmussen Brentford
Video hoogtepunten en samenvatting Blackburn Rovers - Brentford
Opstellingen Blackburn Rovers - Brentford
De opstellingen van Blackburn Rovers en Brentford zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Blackburn Rovers gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Brentford zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Blackburn Rovers - Brentford

Blackburn Rovers en Brentford treffen elkaar in de 18e speelronde van de Championship van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Matt Donohue en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Blackburn Rovers en Brentford in de Championship vond plaats op 2 februari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Brentford. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Blackburn Rovers favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Brentford slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Blackburn Rovers 4
Winst Brentford 3
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Blackburn Rovers op een 17e positie staat, terwijl we Brentford terugvinden op de 8e plaats.