Nabeschouwing Blackburn Rovers - Huddersfield Town (2-2) || Championship 2019/2020

Zaterdag 19 oktober 2019 - 13:30 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Blackburn Rovers het zaterdag 19 oktober 2019 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Huddersfield Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Ewood Park in Blackburn.

Via de Blackburn Rovers - Huddersfield Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackburn Rovers - Huddersfield Town (2-2)

De Championship 2019/2020 wedstrijd tussen Blackburn Rovers en Huddersfield Town geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 13 minuten. K. Ahearne-Grant maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Huddersfield Town vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Blackburn Rovers kwam in de 20e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. Holtby, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 33e minuut zette B. Dack zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Blackburn Rovers de leiding in de wedstrijd nam.

Na 63 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat J. Bacuna de 2-2 maakte voor Huddersfield Town.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Blackburn Rovers - Huddersfield Town 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackburn Rovers - Huddersfield Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Penalty Huddersfield Town Penalty K. Ahearne-Grant Huddersfield Town 0-1
20' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt L. Holtby met assist van B. Dack Blackburn Rovers 1-1
33' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt B. Dack met assist van L. Holtby Blackburn Rovers 2-1
46' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor L. Travis Blackburn Rovers
57' Wissel Huddersfield Town Wissel J. Bacuna voor T. Chalobah Huddersfield Town
63' Doelpunt Huddersfield Town Doelpunt J. Bacuna Huddersfield Town 2-2
71' Wissel Blackburn Rovers Wissel J. Rothwell voor L. Travis Blackburn Rovers
71' Wissel Blackburn Rovers Wissel S. Gallagher voor L. Holtby Blackburn Rovers
78' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor J. Hogg Huddersfield Town
80' Wissel Blackburn Rovers Wissel C. Evans voor S. Downing Blackburn Rovers
83' Wissel Huddersfield Town Wissel F. Campbell voor K. Ahearne-Grant Huddersfield Town
85' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor E. Kachunga Huddersfield Town
86' Wissel Huddersfield Town Wissel F. Hadergjonaj voor A. Diakhaby Huddersfield Town
88' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor F. Campbell Huddersfield Town
Video hoogtepunten en samenvatting Blackburn Rovers - Huddersfield Town
Opstellingen Blackburn Rovers - Huddersfield Town
De opstellingen van Blackburn Rovers en Huddersfield Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Blackburn Rovers gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Huddersfield Town zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.