Nabeschouwing Blackburn Rovers - Wigan Athletic (3-0) || Championship 2018/2019

Dinsdag 12 maart 2019 - 20:45 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Blackburn Rovers het dinsdag 12 maart 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Wigan Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in Ewood Park in Blackburn.

Via de Blackburn Rovers - Wigan Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Blackburn Rovers - Wigan Athletic (3-0)

Het Championship duel tussen Blackburn Rovers en Wigan Athletic is onder leiding van scheidsrechter Chris Kavanagh geëindigd in een 3-0 overwinning voor Blackburn Rovers. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 39 minuten. D. Graham maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Blackburn Rovers vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Blackburn Rovers vergrootte in de 54e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Graham op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was B. Dack van Blackburn Rovers die de 3-0 wist te maken in de 86e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Chris Kavanagh, waardoor Blackburn Rovers dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Blackburn Rovers - Wigan Athletic 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Blackburn Rovers - Wigan Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Wissel Blackburn Rovers Wissel C. Conway voor A. Bell Blackburn Rovers
39' Penalty Blackburn Rovers Penalty D. Graham Blackburn Rovers 1-0
42' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor C. Dunkley Wigan Athletic
42' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor J. Olsson Wigan Athletic
45' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor C. Conway Blackburn Rovers
46' Wissel Wigan Athletic Wissel C. McManaman voor G. Massey Wigan Athletic
54' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt D. Graham met assist van David Raya Blackburn Rovers 2-0
61' Wissel Wigan Athletic Wissel J. Windass voor M. Jacobs Wigan Athletic
63' Wissel Blackburn Rovers Wissel J. Nuttall voor D. Graham Blackburn Rovers
64' Wissel Blackburn Rovers Wissel J. Rothwell voor A. Armstrong Blackburn Rovers
78' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor J. Garner Wigan Athletic
80' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor D. Williams Blackburn Rovers
81' Wissel Wigan Athletic Wissel L. Clarke voor N. Powell Wigan Athletic
85' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor R. James Wigan Athletic
86' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt B. Dack Blackburn Rovers 3-0
89' Gele kaart Blackburn Rovers Gele kaart voor J. Rothwell Blackburn Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Blackburn Rovers - Wigan Athletic
Opstellingen Blackburn Rovers - Wigan Athletic
De opstellingen van Blackburn Rovers en Wigan Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Blackburn Rovers gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Wigan Athletic zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.