Nabeschouwing Brentford - Aston Villa (1-0) || Championship 2018/2019

Woensdag 13 februari 2019 - 20:45 uur



In de Championship 2018/2019 neemt Brentford het woensdag 13 februari 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Aston Villa. De wedstrijd wordt gespeeld in Griffin Park in Brentford.

Via de Brentford - Aston Villa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brentford - Aston Villa (1-0)

Het Championship duel tussen Brentford en Aston Villa is onder leiding van scheidsrechter Gavin Ward geëindigd in een 1-0 overwinning voor Brentford. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 91e minuut door N. Maupay, waarmee Brentford met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Brentford dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Gavin Ward, waardoor Brentford de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Brentford - Aston Villa
Goals
1
0
Balbezit
62%
38%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
23
6
Schoten op doel
6
3
Aanvallen
149
81
Gevaarlijke aanvallen
88
28
Passes
518
313
Overtredingen
7
10
Buitenspel
2
0
Corners
8
5
Wissels
2
3
LIVE Brentford - Aston Villa 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brentford - Aston Villa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
40' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor A. Hutton Aston Villa
59' Wissel Aston Villa Wissel A. Green voor A. El Ghazi Aston Villa
59' Wissel Aston Villa Wissel Ahmed El Mohamady voor A. Adomah Aston Villa
83' Wissel Brentford Wissel T. Field voor Sergi Canós Brentford
84' Wissel Aston Villa Wissel J. Kodjia voor C. Hourihane Aston Villa
91' Doelpunt Brentford Doelpunt N. Maupay met assist van S. Benrahma Brentford 1-0
95' Wissel Brentford Wissel C. Ogbene voor S. Benrahma Brentford
Video hoogtepunten en samenvatting Brentford - Aston Villa
Opstellingen Brentford - Aston Villa
De opstellingen van Brentford en Aston Villa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brentford gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Aston Villa zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Wissels Aston Villa
# Speler Pos.
41 Wissel
12 Jed Steer K
27 Ahmed Eissa El Mohamady Abdel Fattah V
20 Birkir Bjarnason M
19 Andre Green M
15 Mile Jedinak M
26 Jonathan Kodjia A
Voorbeschouwing Brentford - Aston Villa

Brentford en Aston Villa treffen elkaar in de 32e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gavin Ward en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Brentford en Aston Villa in de Championship vond plaats op 22 augustus 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Brentford favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Aston Villa slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Brentford 2
Winst Aston Villa 0
Gelijkspel 3
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Brentford op een 18e positie staat, terwijl we Aston Villa terugvinden op de 10e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Brentford - Aston Villa Opstelling Brentford Opstelling Aston Villa Live Brentford - Aston Villa Live Brentford - Aston Villa kijken Brentford - Aston Villa kijken Live Brentford - Aston Villa stream Brentford - Aston Villa Fox Sports Nabeschouwing Brentford - Aston Villa Uitslag Brentford - Aston Villa Statistieken Brentford - Aston Villa Championship 2018/2019 Brentford - Aston Villa wedden Brentford - Aston Villa gokken Brentford - Aston Villa Unibet