Nabeschouwing Brentford - Hull City (1-1) || Championship

Zaterdag 17 augustus 2019 - 16:00 uur

In de Championship neemt Brentford het zaterdag 17 augustus 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Hull City. De wedstrijd wordt gespeeld in Griffin Park in Brentford.

Via de Brentford - Hull City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brentford - Hull City (1-1)

In de Championship heeft de wedstrijd tussen Brentford en Hull City geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 53e minuut door J. Bowen, waarmee Hull City met 0-1 de leiding nam. Brentford kwam na 72 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van O. Watkins, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Brentford - Hull City
Goals
1
1
Balbezit
55%
45%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
15
20
Schoten op doel
4
4
Aanvallen
112
101
Gevaarlijke aanvallen
79
78
Passes
451
355
Overtredingen
18
11
Buitenspel
0
2
Corners
5
4
Wissels
3
5
LIVE Brentford - Hull City 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brentford - Hull City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
45' Wissel Hull City Wissel L. Lopes voor E. Lichaj Hull City
53' Doelpunt Hull City Doelpunt J. Bowen met assist van L. Lopes Hull City 0-1
64' Gele kaart Hull City Gele kaart voor R. Burke Hull City
69' Wissel Hull City Wissel D. Batty voor G. Honeyman Hull City
70' Wissel Brentford Wissel S. Benrahma voor L. Racic Brentford
71' Wissel Brentford Wissel J. Da Silva voor C. Norgaard Brentford
72' Doelpunt Brentford Doelpunt O. Watkins Brentford 1-1
73' Wissel Hull City Wissel J. Magennis voor T. Eaves Hull City
82' Wissel Brentford Wissel M. Forss voor B. Mbeumo Brentford
83' Gele kaart Brentford Gele kaart voor J. Jeanvier Brentford
Opstellingen Brentford - Hull City
De opstellingen van Brentford en Hull City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brentford gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Hull City zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Thomas Frank
Formatie 4-1-4-1
Coach Grant McCann
Wissels Hull City
# Speler Pos.
13 Matt Ingram K
3 Ryan Tafazolli V
37 Leonardo da Silva Lopes M
19 Josh Bowler M
8 Daniel Batty M
10 Jon Miquel Toral Harper M
27 Josh Magennis A
Voorbeschouwing Brentford - Hull City

Brentford en Hull City treffen elkaar in de 3e speelronde van de Championship van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Darren England en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Brentford en Hull City elkaar treffen in de Championship.

Resultaat Aantal
Winst Brentford 0
Winst Hull City 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Brentford op een 14e positie staat, terwijl we Hull City terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Brentford - Hull City Opstelling Brentford Opstelling Hull City Live Brentford - Hull City Live Brentford - Hull City kijken Brentford - Hull City kijken Live Brentford - Hull City stream Brentford - Hull City Fox Sports Nabeschouwing Brentford - Hull City Uitslag Brentford - Hull City Statistieken Brentford - Hull City Championship 2019/2020 Brentford - Hull City wedden Brentford - Hull City gokken Brentford - Hull City Unibet