Nabeschouwing Brentford - Sheffield Wednesday (5-0) || Championship 2019/2020

Zaterdag 7 maart 2020 - 16:00 uur



In de Championship 2019/2020 neemt Brentford het zaterdag 7 maart 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Sheffield Wednesday. De wedstrijd wordt gespeeld in Griffin Park in Brentford.

Via de Brentford - Sheffield Wednesday live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brentford - Sheffield Wednesday (5-0)

Het Championship duel tussen Brentford en Sheffield Wednesday is onder leiding van scheidsrechter Keith Stroud geëindigd in een 5-0 overwinning voor Brentford. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door J. Da Silva, waarmee Brentford met 1-0 de leiding nam. Brentford vergrootte in de 18e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Marcondes op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 40e minuut volgde een derde treffer van Brentford, waarmee B. Mbeumo zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Brentford geen gas terug, waardoor in de 73e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van J. Da Silva. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Brentford. Deze werd gescoord door T. Fosu in de 82e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Keith Stroud en eindigde de wedstrijd dus met een 5-0 stand in het voordeel van Brentford.

Wedstrijdstatistieken Brentford - Sheffield Wednesday
Goals
5
0
Balbezit
49%
51%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
11
10
Schoten op doel
7
3
Aanvallen
34
42
Gevaarlijke aanvallen
57
67
Passes
291
299
Overtredingen
0
1
Buitenspel
0
2
Corners
4
7
Wissels
3
5
LIVE Brentford - Sheffield Wednesday 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brentford - Sheffield Wednesday teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
10' Doelpunt Brentford Doelpunt J. Da Silva Brentford 1-0
18' Doelpunt Brentford Doelpunt E. Marcondes met assist van B. Mbeumo Brentford 2-0
35' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor B. Bannan Sheffield Wednesday
40' Doelpunt Brentford Doelpunt B. Mbeumo met assist van E. Marcondes Brentford 3-0
46' Wissel Sheffield Wednesday Wissel C. Wickham voor J. Windass Sheffield Wednesday
46' Wissel Sheffield Wednesday Wissel F. Forestieri voor A. Da Cruz Sheffield Wednesday
50' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor S. Fletcher Sheffield Wednesday
65' Wissel Sheffield Wednesday Wissel K. Harris voor S. Fletcher Sheffield Wednesday
73' Doelpunt Brentford Doelpunt J. Da Silva met assist van S. Benrahma Brentford 4-0
78' Wissel Brentford Wissel S. Baptiste voor C. Norgaard Brentford
78' Wissel Brentford Wissel T. Fosu voor B. Mbeumo Brentford
82' Doelpunt Brentford Doelpunt T. Fosu met assist van S. Benrahma Brentford 5-0
84' Wissel Brentford Wissel J. Valencia voor J. Da Silva Brentford
Video hoogtepunten en samenvatting Brentford - Sheffield Wednesday
Opstellingen Brentford - Sheffield Wednesday
De opstellingen van Brentford en Sheffield Wednesday zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brentford gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sheffield Wednesday zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Formatie 4-4-1-1
Coach Garry Monk
Basiselftal Sheffield Wednesday
# Speler Pos.
25 Cameron Dawson K
2 Liam Palmer V
27 Dominic Iorfa V
15 Tom Lees V
3 Morgan Fox V
8 Joey Pelupessy M
14 Jacob Murphy M
10 Barry Bannan M
38 Alessio da Cruz M
47 Josh Windass A
9 Steven Fletcher A
Wissels Sheffield Wednesday
# Speler Pos.
28 Joe Wildsmith K
29 Alex Hunt V
44 Osaze Urhoghide V
7 Kadeem Harris M
45 Fernando Martín Forestieri A
17 Atdhe Nuhiu A
19 Connor Wickham A
Voorbeschouwing Brentford - Sheffield Wednesday

Brentford en Sheffield Wednesday treffen elkaar in de 37e speelronde van de Championship van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Keith Stroud en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Brentford en Sheffield Wednesday in de Championship vond plaats op 7 december 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sheffield Wednesday. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide teams is Sheffield Wednesday favoriet. 6 keer wist de ploeg van Brentford te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Brentford. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Brentford 3
Winst Sheffield Wednesday 6
Gelijkspel 2
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Brentford op een 5e positie staat, terwijl we Sheffield Wednesday terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Brentford - Sheffield Wednesday Opstelling Brentford Opstelling Sheffield Wednesday Live Brentford - Sheffield Wednesday Live Brentford - Sheffield Wednesday kijken Brentford - Sheffield Wednesday kijken Live Brentford - Sheffield Wednesday stream Brentford - Sheffield Wednesday Fox Sports Nabeschouwing Brentford - Sheffield Wednesday Uitslag Brentford - Sheffield Wednesday Statistieken Brentford - Sheffield Wednesday Championship 2019/2020 Brentford - Sheffield Wednesday wedden Brentford - Sheffield Wednesday gokken Brentford - Sheffield Wednesday Unibet