Nabeschouwing Bristol City - Derby County (3-2) || Championship 2019/2020

Woensdag 12 februari 2020 - 20:45 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Bristol City het woensdag 12 februari 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Derby County. De wedstrijd wordt gespeeld in Ashton Gate Stadium in Bristol.

Via de Bristol City - Derby County live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bristol City - Derby County (3-2)

Het Championship duel tussen Bristol City en Derby County is onder leiding van scheidsrechter Geoff Eltringham geëindigd in een 3-2 overwinning voor Bristol City. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door N. Wells, waarmee Bristol City met 1-0 de leiding nam. Bristol City vergrootte in de 44e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Benkovic op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 58e minuut volgde een derde treffer van Bristol City, waarmee F. Diedhiou zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 61 minuten deed M. Waghorn iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Derby County werd verkleind tot 3-1. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Derby County dat in de 82e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat C. Martin de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Geoff Eltringham en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Bristol City.

LIVE Bristol City - Derby County 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bristol City - Derby County teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Gele kaart Derby County Gele kaart voor M. Waghorn Derby County
38' Doelpunt Bristol City Doelpunt N. Wells met assist van J. Dasilva Bristol City 1-0
44' Doelpunt Bristol City Doelpunt F. Benkovic Bristol City 2-0
58' Doelpunt Bristol City Doelpunt F. Diedhiou met assist van N. Eliasson Bristol City 3-0
61' Doelpunt Derby County Doelpunt M. Waghorn met assist van M. Lowe Derby County 3-1
77' Wissel Bristol City Wissel T. Rowe voor N. Wells Bristol City
78' Wissel Bristol City Wissel C. ODowda voor K. Smith Bristol City
82' Doelpunt Derby County Doelpunt C. Martin met assist van T. Lawrence Derby County 3-2
86' Wissel Bristol City Wissel A. Weimann voor N. Eliasson Bristol City
89' Wissel Derby County Wissel J. Marriott voor M. Bird Derby County
Video hoogtepunten en samenvatting Bristol City - Derby County
Opstellingen Bristol City - Derby County
De opstellingen van Bristol City en Derby County zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bristol City gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Derby County zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.