Nabeschouwing Bristol City - Swansea City (0-0) || Championship 2019/2020

Zaterdag 21 september 2019 - 16:00 uur



In de Championship 2019/2020 neemt Bristol City het zaterdag 21 september 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Swansea City. De wedstrijd wordt gespeeld in Ashton Gate Stadium in Bristol.

Via de Bristol City - Swansea City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bristol City - Swansea City (0-0)

De Championship 2019/2020 wedstrijd tussen Bristol City en Swansea City geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor J. Bidwell in de 90e minuut, waardoor Swansea City met een man minder kwam te staan. Qua balbezit waren Bristol City en Swansea City gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Kort daarna blies scheidsrechter Tony Harrington voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Bristol City - Swansea City
Balbezit
43%
57%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
11
15
Schoten op doel
2
2
Aanvallen
113
99
Gevaarlijke aanvallen
42
47
Passes
342
443
Overtredingen
8
10
Buitenspel
2
1
Corners
2
7
Wissels
3
2
LIVE Bristol City - Swansea City 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bristol City - Swansea City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
15' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor T. Moore Bristol City
30' Wissel Bristol City Wissel F. Diedhiou voor N. Baker Bristol City
33' Gele kaart Swansea City Gele kaart voor M. Grimes Swansea City
54' Wissel Bristol City Wissel K. Palmer voor S. Szmodics Bristol City
58' Wissel Bristol City Wissel N. Eliasson voor C. ODowda Bristol City
72' Wissel Swansea City Wissel S. Surridge voor B. Baston Swansea City
90' Rode kaart Swansea City Rode kaart voor J. Bidwell Swansea City
91' Wissel Swansea City Wissel C. Roberts voor G. Byers Swansea City
Video hoogtepunten en samenvatting Bristol City - Swansea City
Opstellingen Bristol City - Swansea City
De opstellingen van Bristol City en Swansea City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bristol City gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Swansea City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 3-5-2
Coach Lee Johnson
Basiselftal Bristol City
# Speler Pos.
1 Daniel Bentley K
6 Nathan Baker V
23 Taylor Moore V
29 Ashley Williams V
2 Jack Hunt M
25 Tommy Rowe M
8 Josh Brownhill M
42 Han-Noah Massengo M
11 Callum O'Dowda M
17 Samuel Szmodics A
14 Andreas Weimann A
Formatie 4-2-3-1
Coach Steve Cooper
Wissels Swansea City
# Speler Pos.
1 Kristoffer Nordfeldt K
44 Benjamin Cabango V
23 Connor Roberts V
15 Wayne Routledge M
21 Yan Dhanda M
12 Nathan Dyer M
19 Sam Surridge A
Voorbeschouwing Bristol City - Swansea City

Bristol City en Swansea City treffen elkaar in de 8e speelronde van de Championship van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tony Harrington en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bristol City en Swansea City in de Championship vond plaats op 2 februari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bristol City. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Bristol City favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Swansea City slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Bristol City 4
Winst Swansea City 2
Gelijkspel 2
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bristol City op een 4e positie staat, terwijl we Swansea City terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Bristol City - Swansea City Opstelling Bristol City Opstelling Swansea City Live Bristol City - Swansea City Live Bristol City - Swansea City kijken Bristol City - Swansea City kijken Live Bristol City - Swansea City stream Bristol City - Swansea City Fox Sports Nabeschouwing Bristol City - Swansea City Uitslag Bristol City - Swansea City Statistieken Bristol City - Swansea City Championship 2019/2020 Bristol City - Swansea City wedden Bristol City - Swansea City gokken Bristol City - Swansea City Unibet