Nabeschouwing Bristol City - West Bromwich Albion (3-2) || Championship 2018/2019

Dinsdag 9 april 2019 - 20:45 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Bristol City het dinsdag 9 april 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen West Bromwich Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in Ashton Gate Stadium in Bristol.

Via de Bristol City - West Bromwich Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bristol City - West Bromwich Albion (3-2)

Het Championship duel tussen Bristol City en West Bromwich Albion is onder leiding van scheidsrechter Simon Hooper geëindigd in een 3-2 overwinning voor Bristol City. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Bristol City kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van J. Brownhill. Bristol City vergrootte in de 16e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Weimann op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 19e minuut volgde een derde treffer van Bristol City, waarmee J. Hunt zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 47 minuten deed D. Gayle iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van West Bromwich Albion werd verkleind tot 3-1. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk West Bromwich Albion dat in de 74e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat J. Rodriguez de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Simon Hooper en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Bristol City.

LIVE Bristol City - West Bromwich Albion 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bristol City - West Bromwich Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Bristol City Doelpunt J. Brownhill met assist van A. Weimann Bristol City 1-0
13' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor J. Hunt Bristol City
16' Doelpunt Bristol City Doelpunt A. Weimann met assist van J. Brownhill Bristol City 2-0
19' Doelpunt Bristol City Doelpunt J. Hunt met assist van J. Dasilva Bristol City 3-0
26' Wissel Bristol City Wissel E. Pisano voor J. Hunt Bristol City
46' Wissel West Bromwich Albion Wissel T. Adarabioyo voor K. Edwards West Bromwich Albion
47' Doelpunt West Bromwich Albion Doelpunt D. Gayle met assist van S. Johansen West Bromwich Albion 3-1
62' Wissel West Bromwich Albion Wissel H. Robson-Kanu voor R. Harper West Bromwich Albion
70' Gele kaart West Bromwich Albion Gele kaart voor M. Holgate West Bromwich Albion
73' Wissel West Bromwich Albion Wissel K. Gibbs voor C. Townsend West Bromwich Albion
74' Doelpunt West Bromwich Albion Doelpunt J. Rodriguez met assist van C. Dawson West Bromwich Albion 3-2
83' Wissel Bristol City Wissel M. Taylor voor A. Weimann Bristol City
92' Wissel Bristol City Wissel L. Kelly voor J. Dasilva Bristol City
94' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor M. Taylor Bristol City
Video hoogtepunten en samenvatting Bristol City - West Bromwich Albion
Opstellingen Bristol City - West Bromwich Albion
De opstellingen van Bristol City en West Bromwich Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bristol City gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en West Bromwich Albion zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.