Nabeschouwing Charlton Athletic - Barnsley (2-1) || Championship 2019/2020

Zaterdag 1 februari 2020 - 16:00 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Charlton Athletic het zaterdag 1 februari 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Barnsley. De wedstrijd wordt gespeeld in The Valley in London.

Via de Charlton Athletic - Barnsley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Charlton Athletic - Barnsley (2-1)

Het Championship duel tussen Charlton Athletic en Barnsley is onder leiding van scheidsrechter John Brooks geëindigd in een 2-1 overwinning voor Charlton Athletic. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door L. Taylor, waarmee Charlton Athletic met 1-0 de leiding nam. Charlton Athletic vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Green op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 71e minuut wist Barnsley de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via C. Woodrow. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Barnsley kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter John Brooks, waardoor Charlton Athletic dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Charlton Athletic - Barnsley 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Charlton Athletic - Barnsley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt L. Taylor met assist van J. Pearce Charlton Athletic 1-0
22' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor M. Sollbauer Barnsley
33' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor T. Lockyer Charlton Athletic
41' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor M. Andersen Barnsley
47' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt A. Green met assist van M. Sarr Charlton Athletic 2-0
57' Wissel Charlton Athletic Wissel J. Forster-Caskey voor J. Williams Charlton Athletic
60' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor C. Chaplin Barnsley
62' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor J. Williams Barnsley
68' Wissel Charlton Athletic Wissel T. Hemed voor L. Taylor Charlton Athletic
68' Wissel Barnsley Wissel E. Simoes voor J. Williams Barnsley
68' Wissel Barnsley Wissel K. Ludewig voor C. Oduor Barnsley
71' Doelpunt Barnsley Doelpunt C. Woodrow Barnsley 2-1
86' Wissel Barnsley Wissel P. Schmidt voor C. Chaplin Barnsley
90' Wissel Charlton Athletic Wissel B. Purrington voor A. Doughty Charlton Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Charlton Athletic - Barnsley
Opstellingen Charlton Athletic - Barnsley
De opstellingen van Charlton Athletic en Barnsley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Charlton Athletic gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Barnsley zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.