Nabeschouwing Charlton Athletic - Brentford (1-0) || Championship 2019/2020

Zaterdag 24 augustus 2019 - 16:00 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Charlton Athletic het zaterdag 24 augustus 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Brentford. De wedstrijd wordt gespeeld in The Valley in London.

Via de Charlton Athletic - Brentford live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Charlton Athletic - Brentford (1-0)

Het Championship duel tussen Charlton Athletic en Brentford is onder leiding van scheidsrechter Tim Robinson geëindigd in een 1-0 overwinning voor Charlton Athletic. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door C. Gallagher, waarmee Charlton Athletic met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Charlton Athletic.

LIVE Charlton Athletic - Brentford 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Charlton Athletic - Brentford teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Wissel Charlton Athletic Wissel G. Lapslie voor A. Oshilaja Charlton Athletic
41' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt C. Gallagher met assist van J. Williams Charlton Athletic 1-0
50' Gele kaart Brentford Gele kaart voor R. Henry Brentford
46' Wissel Charlton Athletic Wissel T. Hemed voor J. Leko Charlton Athletic
60' Wissel Brentford Wissel S. Benrahma voor L. Racic Brentford
60' Wissel Brentford Wissel K. Mokotjo voor C. Norgaard Brentford
72' Wissel Brentford Wissel B. Mbeumo voor R. Henry Brentford
76' Gele kaart Brentford Gele kaart voor H. Dalsgaard Brentford
81' Wissel Charlton Athletic Wissel S. Field voor J. Williams Charlton Athletic
88' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor D. Phillips Charlton Athletic
95' Gele kaart Brentford Gele kaart voor S. Canos Brentford
Video hoogtepunten en samenvatting Charlton Athletic - Brentford
Opstellingen Charlton Athletic - Brentford
De opstellingen van Charlton Athletic en Brentford zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Charlton Athletic gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Brentford zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Charlton Athletic - Brentford

Charlton Athletic en Brentford treffen elkaar in de 5e speelronde van de Championship van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tim Robinson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Charlton Athletic en Brentford in de Championship vond plaats op 5 maart 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Charlton Athletic. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Charlton Athletic favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Brentford slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Charlton Athletic 2
Winst Brentford 1
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Charlton Athletic op een 5e positie staat, terwijl we Brentford terugvinden op de 18e plaats.