Nabeschouwing Charlton Athletic - Stoke City (3-1) || Championship 2019/2020

Zaterdag 10 augustus 2019 - 16:00 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Charlton Athletic het zaterdag 10 augustus 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Stoke City. De wedstrijd wordt gespeeld in The Valley in London.

Via de Charlton Athletic - Stoke City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Charlton Athletic - Stoke City (3-1)

Het Championship duel tussen Charlton Athletic en Stoke City is onder leiding van scheidsrechter Simon Hooper geëindigd in een 3-1 overwinning voor Charlton Athletic. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door L. Taylor, waarmee Charlton Athletic met 1-0 de leiding nam. Stoke City kwam in de 37e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van T. Ince, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 75e minuut zette C. Aneke zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Charlton Athletic de leiding in de wedstrijd nam.

Na 83 minuten werd de voorsprong voor Charlton Athletic vergroot nadat C. Gallagher de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Charlton Athletic.

LIVE Charlton Athletic - Stoke City 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Charlton Athletic - Stoke City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt L. Taylor met assist van J. Leko Charlton Athletic 1-0
37' Doelpunt Stoke City Doelpunt T. Ince Stoke City 1-1
61' Wissel Stoke City Wissel T. Campbell voor S. Hogan Stoke City
69' Wissel Stoke City Wissel M. Duffy voor R. Woods Stoke City
69' Wissel Charlton Athletic Wissel C. Aneke voor J. Leko Charlton Athletic
75' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt C. Aneke met assist van J. Williams Charlton Athletic 2-1
78' Wissel Stoke City Wissel T. Verlinden voor L. Gregory Stoke City
83' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt C. Gallagher met assist van L. Taylor Charlton Athletic 3-1
86' Wissel Charlton Athletic Wissel G. Lapslie voor J. Williams Charlton Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Charlton Athletic - Stoke City
Opstellingen Charlton Athletic - Stoke City
De opstellingen van Charlton Athletic en Stoke City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Charlton Athletic gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Stoke City zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Charlton Athletic - Stoke City

Charlton Athletic en Stoke City treffen elkaar in de 2e speelronde van de Championship van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Simon Hooper en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Charlton Athletic en Stoke City in de Championship vond plaats op 29 januari 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Charlton Athletic. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Charlton Athletic als Stoke City wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Winst Charlton Athletic 1
Winst Stoke City 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Charlton Athletic op een 5e positie staat, terwijl we Stoke City terugvinden op de 22e plaats.