Nabeschouwing Fulham - Luton Town (3-2) || Championship 2019/2020

Woensdag 23 oktober 2019 - 20:45 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Fulham het woensdag 23 oktober 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Luton Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Craven Cottage in London.

Via de Fulham - Luton Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fulham - Luton Town (3-2)

Het Championship duel tussen Fulham en Luton Town is onder leiding van scheidsrechter John Brooks geëindigd in een 3-2 overwinning voor Fulham. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door A. Mitrovic, waarmee Fulham met 1-0 de leiding nam. Fulham vergrootte in de 53e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Mitrovic op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 60e minuut wist Luton Town de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via D. Potts.

Na 67 minuten werd de voorsprong voor Fulham vergroot nadat A. Mitrovic de 3-1 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Luton Town dat in de 93e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat K. LuaLua de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter John Brooks bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Fulham.

LIVE Fulham - Luton Town 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fulham - Luton Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Fulham Doelpunt A. Mitrovic met assist van I. Cavaleiro Fulham 1-0
53' Doelpunt Fulham Doelpunt A. Mitrovic met assist van B. Reid Fulham 2-0
60' Doelpunt Luton Town Doelpunt D. Potts met assist van I. Brown Luton Town 2-1
67' Doelpunt Fulham Doelpunt A. Mitrovic met assist van J. Bryan Fulham 3-1
70' Wissel Fulham Wissel J. Onomah voor A. Knockaert Fulham
70' Wissel Luton Town Wissel L. Bolton voor J. Bree Luton Town
73' Gele kaart Fulham Gele kaart voor T. Cairney Fulham
78' Wissel Luton Town Wissel C. McManaman voor J. Collins Luton Town
78' Wissel Luton Town Wissel K. LuaLua voor H. Cornick Luton Town
81' Wissel Fulham Wissel S. Johansen voor B. Reid Fulham
85' Wissel Fulham Wissel K. McDonald voor H. Reed Fulham
93' Doelpunt Luton Town Doelpunt K. LuaLua met assist van L. Bolton Luton Town 3-2
Video hoogtepunten en samenvatting Fulham - Luton Town
Opstellingen Fulham - Luton Town
De opstellingen van Fulham en Luton Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fulham gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Luton Town zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.