Nabeschouwing Fulham - Nottingham Forest (1-2) || Championship 2019/2020

Zaterdag 24 augustus 2019 - 16:00 uur



In de Championship 2019/2020 neemt Fulham het zaterdag 24 augustus 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Nottingham Forest. De wedstrijd wordt gespeeld in Craven Cottage in London.

Via de Fulham - Nottingham Forest live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fulham - Nottingham Forest (1-2)

Het Championship duel tussen Fulham en Nottingham Forest is onder leiding van scheidsrechter Peter Bankes geëindigd in een 1-2 overwinning voor Nottingham Forest. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Nottingham Forest kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van L. Grabban. Nottingham Forest vergrootte in de 61e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Grabban op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 83e minuut wist Fulham de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via A. Mitrovic. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Fulham kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Peter Bankes, waardoor Nottingham Forest dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Fulham - Nottingham Forest
Goals
1
2
Balbezit
77%
23%
Gele kaarten
2
4
Schoten totaal
19
10
Schoten op doel
5
3
Aanvallen
97
77
Gevaarlijke aanvallen
95
49
Passes
776
234
Overtredingen
8
11
Buitenspel
1
1
Corners
13
1
Wissels
4
4
LIVE Fulham - Nottingham Forest 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fulham - Nottingham Forest teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
4' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt L. Grabban met assist van J. Robinson Nottingham Forest 0-1
33' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor S. Ameobi Nottingham Forest
46' Wissel Fulham Wissel B. Reid voor S. Johansen Fulham
50' Gele kaart Fulham Gele kaart voor H. Arter Fulham
58' Wissel Nottingham Forest Wissel A. Semedo voor T. Silva Nottingham Forest
61' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt L. Grabban met assist van S. Ameobi Nottingham Forest 0-2
66' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor A. Semedo Nottingham Forest
72' Wissel Nottingham Forest Wissel A. Adomah voor J. Lolley Nottingham Forest
74' Wissel Fulham Wissel A. Kamara voor S. Sessegnon Fulham
77' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor B. Samba Nottingham Forest
82' Wissel Nottingham Forest Wissel M. Cash voor C. Jenkinson Nottingham Forest
83' Doelpunt Fulham Doelpunt A. Mitrovic met assist van A. Kamara Fulham 1-2
87' Wissel Fulham Wissel C. Christie voor A. Mawson Fulham
98' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor A. Adomah Nottingham Forest
99' Gele kaart Fulham Gele kaart voor A. Kamara Fulham
Video hoogtepunten en samenvatting Fulham - Nottingham Forest
Opstellingen Fulham - Nottingham Forest
De opstellingen van Fulham en Nottingham Forest zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fulham gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Nottingham Forest zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Basiselftal Nottingham Forest
# Speler Pos.
30 Brice Samba K
16 Carl Jenkinson V
20 Michael Dawson V
4 Joe Worrall V
18 Jack Robinson V
8 Ben Watson M
23 Joe Lolley M
21 Samba Sow M
28 Tiago Rafael Maia da Silva M
19 Sammy Ameobi M
7 Lewis Grabban A
Voorbeschouwing Fulham - Nottingham Forest

Fulham en Nottingham Forest treffen elkaar in de 5e speelronde van de Championship van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Peter Bankes en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Fulham en Nottingham Forest in de Championship vond plaats op 3 februari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fulham. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Fulham favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Nottingham Forest slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Fulham 4
Winst Nottingham Forest 3
Gelijkspel 1
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Fulham op een 3e positie staat, terwijl we Nottingham Forest terugvinden op de 13e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Fulham - Nottingham Forest Opstelling Fulham Opstelling Nottingham Forest Live Fulham - Nottingham Forest Live Fulham - Nottingham Forest kijken Fulham - Nottingham Forest kijken Live Fulham - Nottingham Forest stream Fulham - Nottingham Forest Fox Sports Nabeschouwing Fulham - Nottingham Forest Uitslag Fulham - Nottingham Forest Statistieken Fulham - Nottingham Forest Championship 2019/2020 Fulham - Nottingham Forest wedden Fulham - Nottingham Forest gokken Fulham - Nottingham Forest Unibet