Nabeschouwing Huddersfield Town - Brentford (0-0) || Championship

Zaterdag 18 januari 2020 - 16:00 uur

In de Championship neemt Huddersfield Town het zaterdag 18 januari 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Brentford. De wedstrijd wordt gespeeld in John Smith's Stadium in Huddersfield.

Via de Huddersfield Town - Brentford live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Huddersfield Town - Brentford (0-0)

In de Championship heeft de wedstrijd tussen Huddersfield Town en Brentford geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Brentford, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Brentford kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Huddersfield Town - Brentford
Balbezit
37%
63%
Gele kaarten
1
0
Schoten totaal
6
12
Schoten op doel
1
3
Aanvallen
108
145
Gevaarlijke aanvallen
44
50
Passes
349
591
Overtredingen
1
0
Buitenspel
2
0
Corners
6
4
Wissels
3
2
LIVE Huddersfield Town - Brentford 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Huddersfield Town - Brentford teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
70' Wissel Brentford Wissel J. Valencia voor B. Mbeumo Brentford
70' Wissel Huddersfield Town Wissel F. Hadergjonaj voor E. Kachunga Huddersfield Town
71' Wissel Huddersfield Town Wissel J. Bacuna voor F. Campbell Huddersfield Town
76' Wissel Brentford Wissel E. Marcondes voor K. Mokotjo Brentford
81' Wissel Huddersfield Town Wissel A. King voor E. Smith Rowe Huddersfield Town
87' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor C. Schindler Huddersfield Town
Opstellingen Huddersfield Town - Brentford
De opstellingen van Huddersfield Town en Brentford zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Huddersfield Town gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Brentford zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Danny Cowley
Wissels Huddersfield Town
# Speler Pos.
13 Joel Coleman K
28 Jaden Brown V
27 Jon Gorenc Stankovič V
33 Florent Hadërgjonaj M
7 Juninho Bacuna M
29 Andy King M
24 Steve Mounié A
Voorbeschouwing Huddersfield Town - Brentford

Huddersfield Town en Brentford treffen elkaar in de 28e speelronde van de Championship van het seizoen 2019/2020.

Het is voor het eerst dat Huddersfield Town en Brentford elkaar treffen in de Championship.

Resultaat Aantal
Winst Huddersfield Town 0
Winst Brentford 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Huddersfield Town op een 20e positie staat, terwijl we Brentford terugvinden op de 4e plaats.

Tags
Huddersfield Town - Brentford Opstelling Huddersfield Town Opstelling Brentford Live Huddersfield Town - Brentford Live Huddersfield Town - Brentford kijken Huddersfield Town - Brentford kijken Live Huddersfield Town - Brentford stream Huddersfield Town - Brentford Fox Sports Nabeschouwing Huddersfield Town - Brentford Uitslag Huddersfield Town - Brentford Statistieken Huddersfield Town - Brentford Championship 2019/2020 Huddersfield Town - Brentford wedden Huddersfield Town - Brentford gokken Huddersfield Town - Brentford Unibet