Nabeschouwing Huddersfield Town - Millwall (1-1) || Championship 2019/2020

Zaterdag 28 september 2019 - 16:00 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Huddersfield Town het zaterdag 28 september 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Millwall. De wedstrijd wordt gespeeld in The John Smith's Stadium in Huddersfield.

Via de Huddersfield Town - Millwall live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Huddersfield Town - Millwall (1-1)

De Championship 2019/2020 wedstrijd tussen Huddersfield Town en Millwall geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door F. Campbell, waarmee Huddersfield Town met 1-0 de leiding nam. Millwall kwam na 41 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van M. Smith, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 80e minuut kreeg S. Ferguson van Millwall voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Millwall de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Huddersfield Town - Millwall 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Huddersfield Town - Millwall teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Huddersfield Town Doelpunt F. Campbell met assist van K. Ahearne-Grant Huddersfield Town 1-0
41' Doelpunt Millwall Doelpunt M. Smith Millwall 1-1
57' Wissel Huddersfield Town Wissel A. Diakhaby voor E. Kachunga Huddersfield Town
64' Wissel Millwall Wissel T. Bradshaw voor A. OBrien Millwall
67' Wissel Huddersfield Town Wissel J. Bacuna voor L. OBrien Huddersfield Town
72' Gele kaart Millwall Gele kaart voor S. Ferguson Millwall
80' Tweede gele kaart Millwall Tweede gele kaart voor S. Ferguson Millwall
81' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor F. Campbell Huddersfield Town
83' Wissel Millwall Wissel M. Wallace voor M. Smith Millwall
86' Wissel Millwall Wissel B. Thompson voor C. Mahoney Millwall
Video hoogtepunten en samenvatting Huddersfield Town - Millwall
Opstellingen Huddersfield Town - Millwall
De opstellingen van Huddersfield Town en Millwall zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Huddersfield Town gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Millwall zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Huddersfield Town - Millwall

Huddersfield Town en Millwall treffen elkaar in de 9e speelronde van de Championship van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jeremy Simpson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Huddersfield Town en Millwall in de Championship vond plaats op 7 februari 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Huddersfield Town. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Huddersfield Town favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Millwall slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Huddersfield Town 5
Winst Millwall 1
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Huddersfield Town op een 24e positie staat, terwijl we Millwall terugvinden op de 16e plaats.