Nabeschouwing Huddersfield Town - Sheffield Wednesday (0-2) || Championship 2019/2020

Zondag 15 september 2019 - 13:00 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Huddersfield Town het zondag 15 september 2019 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Sheffield Wednesday. De wedstrijd wordt gespeeld in The John Smith's Stadium in Huddersfield.

Via de Huddersfield Town - Sheffield Wednesday live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Huddersfield Town - Sheffield Wednesday (0-2)

Het Championship duel tussen Huddersfield Town en Sheffield Wednesday is onder leiding van scheidsrechter Simon Hooper geëindigd in een 0-2 overwinning voor Sheffield Wednesday. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door S. Fletcher, waarmee Sheffield Wednesday met 0-1 de leiding nam. Sheffield Wednesday vergrootte in de 72e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Winnall op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Sheffield Wednesday.

LIVE Huddersfield Town - Sheffield Wednesday 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Huddersfield Town - Sheffield Wednesday teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt S. Fletcher met assist van K. Harris Sheffield Wednesday 0-1
55' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor S. Hutchinson Sheffield Wednesday
56' Wissel Huddersfield Town Wissel I. Mbenza voor L. OBrien Huddersfield Town
56' Wissel Huddersfield Town Wissel J. Bacuna voor A. Diakhaby Huddersfield Town
60' Wissel Sheffield Wednesday Wissel S. Winnall voor J. Murphy Sheffield Wednesday
63' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor T. Chalobah Huddersfield Town
68' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor F. Hadergjonaj Huddersfield Town
70' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor J. Borner Sheffield Wednesday
72' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt S. Winnall met assist van B. Bannan Sheffield Wednesday 0-2
77' Wissel Huddersfield Town Wissel S. Mounie voor F. Campbell Huddersfield Town
83' Wissel Sheffield Wednesday Wissel A. Nuhiu voor S. Fletcher Sheffield Wednesday
86' Wissel Sheffield Wednesday Wissel K. Lee voor K. Harris Sheffield Wednesday
Video hoogtepunten en samenvatting Huddersfield Town - Sheffield Wednesday
Opstellingen Huddersfield Town - Sheffield Wednesday
De opstellingen van Huddersfield Town en Sheffield Wednesday zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Huddersfield Town gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sheffield Wednesday zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Huddersfield Town - Sheffield Wednesday

Huddersfield Town en Sheffield Wednesday treffen elkaar in de 7e speelronde van de Championship van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Simon Hooper en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Huddersfield Town en Sheffield Wednesday in de Championship vond plaats op 17 mei 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Huddersfield Town. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Sheffield Wednesday favoriet. 5 keer wist de ploeg van Huddersfield Town te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Huddersfield Town. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Huddersfield Town 2
Winst Sheffield Wednesday 5
Gelijkspel 5
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Huddersfield Town op een 23e positie staat, terwijl we Sheffield Wednesday terugvinden op de 12e plaats.