Nabeschouwing Hull City - Derby County (2-0) || Championship 2019/2020

Zaterdag 26 oktober 2019 - 16:00 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Hull City het zaterdag 26 oktober 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Derby County. De wedstrijd wordt gespeeld in KCOM Stadium in Hull.

Via de Hull City - Derby County live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hull City - Derby County (2-0)

Het Championship duel tussen Hull City en Derby County is onder leiding van scheidsrechter Simon Hooper geëindigd in een 2-0 overwinning voor Hull City. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 74e minuut door J. Bowen, waarmee Hull City met 1-0 de leiding nam. Hull City vergrootte in de 80e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Bowen op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Hull City.

LIVE Hull City - Derby County 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hull City - Derby County teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Hull City Gele kaart voor J. Irvine Hull City
44' Gele kaart Hull City Gele kaart voor J. Bowler Hull City
46' Gele kaart Hull City Gele kaart voor J. de Wijs Hull City
53' Gele kaart Derby County Gele kaart voor D. Holmes Derby County
63' Gele kaart Hull City Gele kaart voor C. Elder Hull City
68' Wissel Derby County Wissel M. Whittaker voor K. Dowell Derby County
72' Wissel Hull City Wissel T. Eaves voor J. Bowler Hull City
74' Doelpunt Hull City Doelpunt J. Bowen met assist van K. Grosicki Hull City 1-0
77' Wissel Hull City Wissel K. Stewart voor J. Toral Hull City
79' Wissel Derby County Wissel M. Waghorn voor G. Shinnie Derby County
79' Wissel Derby County Wissel J. Marriott voor C. Martin Derby County
80' Doelpunt Hull City Doelpunt J. Bowen met assist van K. Grosicki Hull City 2-0
91' Wissel Hull City Wissel G. Honeyman voor K. Grosicki Hull City
Video hoogtepunten en samenvatting Hull City - Derby County
Opstellingen Hull City - Derby County
De opstellingen van Hull City en Derby County zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hull City gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Derby County zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Hull City - Derby County

Hull City en Derby County treffen elkaar in de 14e speelronde van de Championship van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Simon Hooper en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hull City en Derby County in de Championship vond plaats op 9 februari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Derby County. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide teams is Derby County favoriet. 8 keer wist de ploeg van Hull City te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor Hull City. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Hull City 7
Winst Derby County 8
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hull City op een 19e positie staat, terwijl we Derby County terugvinden op de 15e plaats.