Nabeschouwing Hull City - Stoke City (2-1) || Championship 2019/2020

Zaterdag 7 december 2019 - 16:00 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Hull City het zaterdag 7 december 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Stoke City. De wedstrijd wordt gespeeld in KCOM Stadium in Hull.

Via de Hull City - Stoke City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hull City - Stoke City (2-1)

Het Championship duel tussen Hull City en Stoke City is onder leiding van scheidsrechter Darren Bond geëindigd in een 2-1 overwinning voor Hull City. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door S. Vokes, waarmee Stoke City met 0-1 de leiding nam. Hull City kwam in de 49e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Bowen, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 56e minuut zette J. Bowen zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Hull City de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Darren Bond, waardoor Hull City dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Hull City - Stoke City 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hull City - Stoke City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Stoke City Doelpunt S. Vokes met assist van J. McClean Stoke City 0-1
49' Doelpunt Hull City Doelpunt J. Bowen Hull City 1-1
56' Doelpunt Hull City Doelpunt J. Bowen Hull City 2-1
62' Wissel Stoke City Wissel L. Gregory voor J. McClean Stoke City
72' Wissel Stoke City Wissel B. Ndiaye voor R. Woods Stoke City
82' Wissel Stoke City Wissel N. Powell voor T. Ince Stoke City
85' Wissel Hull City Wissel J. Bowler voor K. Grosicki Hull City
89' Wissel Hull City Wissel R. Tafazolli voor T. Eaves Hull City
Video hoogtepunten en samenvatting Hull City - Stoke City
Opstellingen Hull City - Stoke City
De opstellingen van Hull City en Stoke City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hull City gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Stoke City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Hull City - Stoke City

Hull City en Stoke City treffen elkaar in de 20e speelronde van de Championship van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Darren Bond en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hull City en Stoke City in de Championship vond plaats op 2 februari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hull City. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Stoke City favoriet. 3 keer wist de ploeg van Hull City te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Hull City. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Hull City 2
Winst Stoke City 3
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hull City op een 13e positie staat, terwijl we Stoke City terugvinden op de 23e plaats.