Nabeschouwing Hull City - West Bromwich Albion (1-0) || Championship 2018/2019

Zaterdag 3 november 2018 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Hull City het zaterdag 3 november 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen West Bromwich Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in KCOM Stadium in Hull.

Via de Hull City - West Bromwich Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hull City - West Bromwich Albion (1-0)

Het Championship duel tussen Hull City en West Bromwich Albion is onder leiding van scheidsrechter Keith Stroud geëindigd in een 1-0 overwinning voor Hull City. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door F. Campbell, waarmee Hull City met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Hull City.

LIVE Hull City - West Bromwich Albion 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hull City - West Bromwich Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Wissel West Bromwich Albion Wissel S. Field voor C. Brunt West Bromwich Albion
38' Doelpunt Hull City Doelpunt F. Campbell Hull City 1-0
60' Gele kaart Hull City Gele kaart voor J. de Wijs Hull City
66' Wissel West Bromwich Albion Wissel B. Sako voor M. Phillips West Bromwich Albion
66' Wissel West Bromwich Albion Wissel O. Burke voor J. Morrison West Bromwich Albion
73' Wissel Hull City Wissel C. Martin voor F. Campbell Hull City
81' Wissel Hull City Wissel R. McKenzie voor J. de Wijs Hull City
94' Wissel Hull City Wissel T. Kane voor K. Grosicki Hull City
Video hoogtepunten en samenvatting Hull City - West Bromwich Albion
Opstellingen Hull City - West Bromwich Albion
De opstellingen van Hull City en West Bromwich Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hull City gaat aantreden in een 4-5-1 formatie en West Bromwich Albion zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Hull City - West Bromwich Albion

Hull City en West Bromwich Albion treffen elkaar in de 16e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Keith Stroud en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hull City en West Bromwich Albion in de Championship vond plaats op 23 februari 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hull City. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is West Bromwich Albion favoriet. 3 keer wist de ploeg van Hull City te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Hull City. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Hull City 1
Winst West Bromwich Albion 3
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hull City op een 23e positie staat, terwijl we West Bromwich Albion terugvinden op de 5e plaats.