Nabeschouwing Hull City - Wigan Athletic (2-2) || Championship 2019/2020

Zaterdag 14 september 2019 - 16:00 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Hull City het zaterdag 14 september 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wigan Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in KCOM Stadium in Hull.

Via de Hull City - Wigan Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hull City - Wigan Athletic (2-2)

De Championship 2019/2020 wedstrijd tussen Hull City en Wigan Athletic geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door C. Dunkley, waarmee Wigan Athletic met 0-1 de leiding nam. Hull City kwam in de 10e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Bowen, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 20e minuut zette K. Grosicki zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Hull City de leiding in de wedstrijd nam.

Na 76 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat J. Gelhardt de 2-2 maakte voor Wigan Athletic. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Hull City - Wigan Athletic 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hull City - Wigan Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt C. Dunkley Wigan Athletic 0-1
10' Doelpunt Hull City Doelpunt J. Bowen Hull City 1-1
19' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor N. Byrne Wigan Athletic
20' Doelpunt Hull City Doelpunt K. Grosicki Hull City 2-1
23' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor S. Morsy Wigan Athletic
62' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor C. Dunkley Wigan Athletic
64' Gele kaart Hull City Gele kaart voor K. Grosicki Hull City
69' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor C. Mulgrew Wigan Athletic
71' Wissel Hull City Wissel L. Lopes voor G. Honeyman Hull City
72' Wissel Wigan Athletic Wissel J. Gelhardt voor G. Massey Wigan Athletic
72' Wissel Wigan Athletic Wissel J. Garner voor K. Moore Wigan Athletic
76' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt J. Gelhardt met assist van J. Lowe Wigan Athletic 2-2
84' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor J. Garner Wigan Athletic
84' Wissel Hull City Wissel J. Bowler voor T. Eaves Hull City
92' Wissel Wigan Athletic Wissel K. Naismith voor M. Jacobs Wigan Athletic
93' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor A. Robinson Wigan Athletic
94' Gele kaart Hull City Gele kaart voor C. Elder Hull City
Video hoogtepunten en samenvatting Hull City - Wigan Athletic
Opstellingen Hull City - Wigan Athletic
De opstellingen van Hull City en Wigan Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hull City gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Wigan Athletic zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.