Nabeschouwing Ipswich Town - Preston North End (1-1) || Championship 2018/2019

Zaterdag 3 november 2018 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Ipswich Town het zaterdag 3 november 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Preston North End. De wedstrijd wordt gespeeld in Portman Road Stadium in Ipswich.

Via de Ipswich Town - Preston North End live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ipswich Town - Preston North End (1-1)

De Championship 2018/2019 wedstrijd tussen Ipswich Town en Preston North End geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 45 minuten. F. Sears maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Ipswich Town vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Preston North End kwam na 73 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van P. Gallagher, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 75e minuut kreeg C. Maxwell van Preston North End voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Preston North End de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Ipswich Town - Preston North End 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ipswich Town - Preston North End teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor L. Chambers Ipswich Town
44' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor C. Maxwell Preston North End
45' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor D. Johnson Preston North End
45' Penalty Ipswich Town Penalty F. Sears Ipswich Town 1-0
51' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor G. Edwards Ipswich Town
54' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor B. Pearson Preston North End
62' Wissel Preston North End Wissel L. Moult voor D. Johnson Preston North End
62' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor J. Roberts Ipswich Town
71' Wissel Preston North End Wissel L. Nmecha voor T. Barkhuizen Preston North End
72' Wissel Preston North End Wissel P. Gallagher voor A. Browne Preston North End
73' Doelpunt Preston North End Doelpunt P. Gallagher Preston North End 1-1
74' Wissel Ipswich Town Wissel K. Jackson voor J. Roberts Ipswich Town
75' Tweede gele kaart Preston North End Tweede gele kaart voor C. Maxwell Preston North End
77' Wissel Ipswich Town Wissel D. Rowe voor G. Edwards Ipswich Town
84' Wissel Ipswich Town Wissel A. Dozzell voor F. Downes Ipswich Town
Video hoogtepunten en samenvatting Ipswich Town - Preston North End
Opstellingen Ipswich Town - Preston North End
De opstellingen van Ipswich Town en Preston North End zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ipswich Town gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Preston North End zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.