Nabeschouwing Ipswich Town - Wigan Athletic (1-0) || Championship 2018/2019

Zaterdag 15 december 2018 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Ipswich Town het zaterdag 15 december 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wigan Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in Portman Road Stadium in Ipswich.

Via de Ipswich Town - Wigan Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ipswich Town - Wigan Athletic (1-0)

Het Championship duel tussen Ipswich Town en Wigan Athletic is onder leiding van scheidsrechter Scott Duncan geëindigd in een 1-0 overwinning voor Ipswich Town. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 67e minuut door F. Sears, waarmee Ipswich Town met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Ipswich Town uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Ipswich Town - Wigan Athletic 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ipswich Town - Wigan Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

49' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor T. Chalobah Ipswich Town
50' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor C. Connolly Wigan Athletic
61' Wissel Wigan Athletic Wissel J. Vaughan voor W. Grigg Wigan Athletic
62' Wissel Ipswich Town Wissel G. Edwards voor J. Lankester Ipswich Town
67' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt F. Sears met assist van J. Roberts Ipswich Town 1-0
71' Wissel Wigan Athletic Wissel J. Garner voor J. Windass Wigan Athletic
72' Wissel Ipswich Town Wissel A. Dozzell voor F. Downes Ipswich Town
73' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor L. Chambers Ipswich Town
80' Wissel Wigan Athletic Wissel C. McManaman voor N. Byrne Wigan Athletic
84' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor J. Roberts Ipswich Town
89' Wissel Ipswich Town Wissel K. Jackson voor J. Roberts Ipswich Town
92' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor D. Burn Wigan Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Ipswich Town - Wigan Athletic
Opstellingen Ipswich Town - Wigan Athletic
De opstellingen van Ipswich Town en Wigan Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ipswich Town gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Wigan Athletic zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Ipswich Town - Wigan Athletic

Ipswich Town en Wigan Athletic treffen elkaar in de 22e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Scott Duncan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ipswich Town en Wigan Athletic in de Championship vond plaats op 4 april 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Ipswich Town. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Ipswich Town favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Wigan Athletic slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Ipswich Town 3
Winst Wigan Athletic 2
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ipswich Town op een 24e positie staat, terwijl we Wigan Athletic terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.