Nabeschouwing Luton Town - Cardiff City (0-1) || Championship 2019/2020

Zaterdag 8 februari 2020 - 16:00 uur



In de Championship 2019/2020 neemt Luton Town het zaterdag 8 februari 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Cardiff City. De wedstrijd wordt gespeeld in Kenilworth Road Stadium in Luton.

Via de Luton Town - Cardiff City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Luton Town - Cardiff City (0-1)

Het Championship duel tussen Luton Town en Cardiff City is onder leiding van scheidsrechter James Linington geëindigd in een 0-1 overwinning voor Cardiff City. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 73e minuut door L. Tomlin, waarmee Cardiff City met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Cardiff City uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Luton Town - Cardiff City
Balbezit
57%
43%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
11
15
Schoten op doel
2
2
Aanvallen
110
106
Gevaarlijke aanvallen
45
63
Passes
427
296
Overtredingen
0
3
Buitenspel
2
1
Corners
4
7
Wissels
3
3
LIVE Luton Town - Cardiff City 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Luton Town - Cardiff City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
64' Wissel Luton Town Wissel L. Berry voor I. Brown Luton Town
73' Doelpunt Cardiff City Doelpunt L. Tomlin met assist van A. Adomah Cardiff City 0-1
74' Wissel Cardiff City Wissel J. Hoilett voor J. Murphy Cardiff City
77' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor S. Morrison Cardiff City
78' Wissel Luton Town Wissel K. LuaLua voor R. Tunnicliffe Luton Town
78' Wissel Luton Town Wissel G. Moncur voor G. Rea Luton Town
80' Wissel Cardiff City Wissel L. Bacuna voor L. Tomlin Cardiff City
91' Wissel Cardiff City Wissel G. Whyte voor A. Adomah Cardiff City
Video hoogtepunten en samenvatting Luton Town - Cardiff City
Opstellingen Luton Town - Cardiff City
De opstellingen van Luton Town en Cardiff City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Luton Town gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Cardiff City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Coach Graeme Jones
Wissels Luton Town
# Speler Pos.
36 James Shea K
33 Donervon Joseph Daniels V
20 George Moncur M
11 Andrew Shinnie M
7 Callum McManaman M
8 Luke Berry M
25 Kazenga LuaLua A
Formatie 4-2-3-1
Coach Neil Harris
Basiselftal Cardiff City
# Speler Pos.
12 Stefan Oakes K
21 Jazz Richards V
4 Sean Morrison V
16 Curtis Nelson V
3 Joe Bennett V
15 Marlon Pack M
6 Will Vaulks M
14 Albert Danquah Adomah M
17 Lee Tomlin M
11 Josh Murphy M
13 Callum Paterson A
Voorbeschouwing Luton Town - Cardiff City

Luton Town en Cardiff City treffen elkaar in de 31e speelronde van de Championship van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter James Linington en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Luton Town en Cardiff City in de Championship vond plaats op 10 augustus 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Cardiff City. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Cardiff City favoriet. 2 keer wist de ploeg van Luton Town te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Luton Town. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Luton Town 1
Winst Cardiff City 2
Gelijkspel 2
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Luton Town op een 24e positie staat, terwijl we Cardiff City terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Luton Town - Cardiff City Opstelling Luton Town Opstelling Cardiff City Live Luton Town - Cardiff City Live Luton Town - Cardiff City kijken Luton Town - Cardiff City kijken Live Luton Town - Cardiff City stream Luton Town - Cardiff City Fox Sports Nabeschouwing Luton Town - Cardiff City Uitslag Luton Town - Cardiff City Statistieken Luton Town - Cardiff City Championship 2019/2020 Luton Town - Cardiff City wedden Luton Town - Cardiff City gokken Luton Town - Cardiff City Unibet