Nabeschouwing Luton Town - Leeds United (1-2) || Championship 2019/2020

Zaterdag 23 november 2019 - 16:00 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Luton Town het zaterdag 23 november 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Leeds United. De wedstrijd wordt gespeeld in Kenilworth Road Stadium in Luton.

Via de Luton Town - Leeds United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Luton Town - Leeds United (1-2)

Het Championship duel tussen Luton Town en Leeds United is onder leiding van scheidsrechter John Brooks geëindigd in een 1-2 overwinning voor Leeds United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 51e minuut door P. Bamford, waarmee Leeds United met 0-1 de leiding nam. Luton Town kwam in de 54e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Collins, die daarmee de stand op 1-1 zette. Via een eigen goal van M. Pearson kwam Leeds United in de 90e minuut op een 1-2 voorsprong te staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter John Brooks, waardoor Leeds United dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Luton Town - Leeds United 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Luton Town - Leeds United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

51' Doelpunt Leeds United Doelpunt P. Bamford met assist van B. White Leeds United 0-1
52' Gele kaart Leeds United Gele kaart voor L. Ayling Leeds United
54' Doelpunt Luton Town Doelpunt J. Collins met assist van I. Brown Luton Town 1-1
59' Wissel Leeds United Wissel L. Cooper voor G. Berardi Leeds United
65' Wissel Leeds United Wissel H. Costa voor J. Harrison Leeds United
71' Wissel Leeds United Wissel J. Clarke voor T. Roberts Leeds United
75' Wissel Luton Town Wissel C. McManaman voor H. Cornick Luton Town
75' Wissel Luton Town Wissel K. LuaLua voor I. Brown Luton Town
90' Eigen doelpunt Leeds United Eigen doelpunt M. Pearson Leeds United 1-2
91' Wissel Luton Town Wissel L. Bolton voor A. Shinnie Luton Town
Video hoogtepunten en samenvatting Luton Town - Leeds United
Opstellingen Luton Town - Leeds United
De opstellingen van Luton Town en Leeds United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Luton Town gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Leeds United zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Luton Town - Leeds United

Luton Town en Leeds United treffen elkaar in de 17e speelronde van de Championship van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter John Brooks en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Luton Town en Leeds United in de Championship vond plaats op 10 maart 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Leeds United. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Leeds United favoriet. 2 keer wist de ploeg van Luton Town te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Luton Town. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Luton Town 1
Winst Leeds United 2
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Luton Town op een 21e positie staat, terwijl we Leeds United terugvinden op de 3e plaats.