Nabeschouwing Luton Town - Nottingham Forest (1-2) || Championship 2019/2020

Zaterdag 2 november 2019 - 16:00 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Luton Town het zaterdag 2 november 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Nottingham Forest. De wedstrijd wordt gespeeld in Kenilworth Road Stadium in Luton.

Via de Luton Town - Nottingham Forest live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Luton Town - Nottingham Forest (1-2)

Het Championship duel tussen Luton Town en Nottingham Forest is onder leiding van scheidsrechter Gavin Ward geëindigd in een 1-2 overwinning voor Nottingham Forest. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door L. Grabban, waarmee Nottingham Forest met 0-1 de leiding nam. Nottingham Forest vergrootte in de 58e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Ameobi op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 87e minuut wist Luton Town de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via C. McManaman. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Luton Town kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Gavin Ward, waardoor Nottingham Forest dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Luton Town - Nottingham Forest 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Luton Town - Nottingham Forest teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Wissel Luton Town Wissel K. LuaLua voor I. Brown Luton Town
39' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt L. Grabban Nottingham Forest 0-1
58' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt S. Ameobi met assist van J. Lolley Nottingham Forest 0-2
59' Wissel Luton Town Wissel C. McManaman voor H. Cornick Luton Town
69' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor J. Worrall Nottingham Forest
70' Wissel Luton Town Wissel L. Bolton voor J. Bree Luton Town
71' Wissel Nottingham Forest Wissel A. Adomah voor S. Ameobi Nottingham Forest
83' Wissel Nottingham Forest Wissel Chema voor J. Lolley Nottingham Forest
87' Doelpunt Luton Town Doelpunt C. McManaman Luton Town 1-2
92' Wissel Nottingham Forest Wissel R. Mir voor L. Grabban Nottingham Forest
Video hoogtepunten en samenvatting Luton Town - Nottingham Forest
Opstellingen Luton Town - Nottingham Forest
De opstellingen van Luton Town en Nottingham Forest zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Luton Town gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Nottingham Forest zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.