Nabeschouwing Middlesbrough - Brentford (0-1) || Championship 2019/2020

Zaterdag 10 augustus 2019 - 16:00 uur



In de Championship 2019/2020 neemt Middlesbrough het zaterdag 10 augustus 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Brentford. De wedstrijd wordt gespeeld in Riverside Stadium in Middlesbrough.

Via de Middlesbrough - Brentford live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Middlesbrough - Brentford (0-1)

Het Championship duel tussen Middlesbrough en Brentford is onder leiding van scheidsrechter Steve Martin geëindigd in een 0-1 overwinning voor Brentford. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 54e minuut door O. Watkins, waarmee Brentford met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Middlesbrough dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Brentford uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Middlesbrough - Brentford
Balbezit
53%
47%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
14
9
Schoten op doel
5
2
Aanvallen
145
135
Gevaarlijke aanvallen
80
70
Passes
427
379
Overtredingen
10
17
Buitenspel
5
1
Corners
7
3
Wissels
3
3
LIVE Middlesbrough - Brentford 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Middlesbrough - Brentford teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
54' Doelpunt Brentford Doelpunt O. Watkins met assist van S. Canos Brentford 0-1
72' Wissel Brentford Wissel L. Racic voor E. Pinnock Brentford
75' Wissel Middlesbrough Wissel A. Dijksteel voor A. Clayton Middlesbrough
75' Wissel Middlesbrough Wissel M. Browne voor M. Johnson Middlesbrough
81' Wissel Brentford Wissel B. Mbeumo voor S. Canos Brentford
81' Wissel Middlesbrough Wissel R. Gestede voor A. Fletcher Middlesbrough
82' Gele kaart Brentford Gele kaart voor H. Dalsgaard Brentford
88' Wissel Brentford Wissel D. Yearwood voor J. Da Silva Brentford
Video hoogtepunten en samenvatting Middlesbrough - Brentford
Opstellingen Middlesbrough - Brentford
De opstellingen van Middlesbrough en Brentford zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Middlesbrough gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Brentford zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Wissels Middlesbrough
# Speler Pos.
42 Aynsley Pears K
27 Marc Bola V
7 Marcus Tavernier V
2 Anfernee Dijksteel V
22 George Saville M
10 Marcus Browne M
14 Rudy Gestede A
Voorbeschouwing Middlesbrough - Brentford

Middlesbrough en Brentford treffen elkaar in de 2e speelronde van de Championship van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Steve Martin en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Middlesbrough en Brentford in de Championship vond plaats op 9 maart 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Brentford. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Middlesbrough favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Brentford slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Middlesbrough 7
Winst Brentford 1
Gelijkspel 2
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Middlesbrough op een 13e positie staat, terwijl we Brentford terugvinden op de 15e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Middlesbrough - Brentford Opstelling Middlesbrough Opstelling Brentford Live Middlesbrough - Brentford Live Middlesbrough - Brentford kijken Middlesbrough - Brentford kijken Live Middlesbrough - Brentford stream Middlesbrough - Brentford Fox Sports Nabeschouwing Middlesbrough - Brentford Uitslag Middlesbrough - Brentford Statistieken Middlesbrough - Brentford Championship 2019/2020 Middlesbrough - Brentford wedden Middlesbrough - Brentford gokken Middlesbrough - Brentford Unibet