Voorbeschouwing Middlesbrough - Millwall (0-0) || Championship

Zaterdag 24 augustus 2019 - 16:00 uur

In de Championship neemt Middlesbrough het zaterdag 24 augustus 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Millwall. De wedstrijd wordt gespeeld in Riverside Stadium in Middlesbrough.

Via de Middlesbrough - Millwall live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Middlesbrough Gelijk Winst Millwall
2x inzet 3.45x inzet 4x inzet
LIVE Middlesbrough - Millwall 0-0

Vanaf zaterdag 24 augustus 2019 om 16:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Middlesbrough - Millwall volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 16 uur, 40 minuten en 28 seconden.

Opstellingen Middlesbrough - Millwall

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Middlesbrough - Millwall

Middlesbrough en Millwall treffen elkaar in de 5e speelronde van de Championship van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter John Brooks en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Middlesbrough en Millwall elkaar treffen in de Championship.

Resultaat Aantal
Winst Middlesbrough 0
Winst Millwall 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Middlesbrough op een 17e positie staat, terwijl we Millwall terugvinden op de 9e plaats.

Tags
Middlesbrough - Millwall Opstelling Middlesbrough Opstelling Millwall Live Middlesbrough - Millwall Live Middlesbrough - Millwall kijken Middlesbrough - Millwall kijken Live Middlesbrough - Millwall stream Middlesbrough - Millwall Fox Sports Nabeschouwing Middlesbrough - Millwall Uitslag Middlesbrough - Millwall Statistieken Middlesbrough - Millwall Championship 2019/2020 Middlesbrough - Millwall wedden Middlesbrough - Millwall gokken Middlesbrough - Millwall Unibet