Nabeschouwing Millwall - Cardiff City (2-2) || Championship 2019/2020

Dinsdag 22 oktober 2019 - 20:45 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Millwall het dinsdag 22 oktober 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Cardiff City. De wedstrijd wordt gespeeld in The Den in London.

Via de Millwall - Cardiff City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Millwall - Cardiff City (2-2)

De Championship 2019/2020 wedstrijd tussen Millwall en Cardiff City geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door D. Ward, waarmee Cardiff City met 0-1 de leiding nam. Millwall kwam in de 45e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van T. Bradshaw, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 57e minuut zette J. Hoilett zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Cardiff City de leiding in de wedstrijd nam.

Na 77 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat T. Bradshaw de 2-2 maakte voor Millwall. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Millwall - Cardiff City 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Millwall - Cardiff City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Cardiff City Doelpunt D. Ward met assist van J. Hoilett Cardiff City 0-1
45' Doelpunt Millwall Doelpunt T. Bradshaw Millwall 1-1
57' Doelpunt Cardiff City Doelpunt J. Hoilett met assist van L. Tomlin Cardiff City 1-2
65' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor J. Bennett Cardiff City
67' Wissel Cardiff City Wissel J. Murphy voor J. Hoilett Cardiff City
70' Wissel Millwall Wissel J. Bodvarsson voor M. Smith Millwall
77' Gele kaart Millwall Gele kaart voor J. Cooper Millwall
77' Doelpunt Millwall Doelpunt T. Bradshaw met assist van J. Bodvarsson Millwall 2-2
86' Wissel Millwall Wissel C. Mahoney voor A. OBrien Millwall
86' Wissel Cardiff City Wissel C. Paterson voor D. Ward Cardiff City
86' Wissel Cardiff City Wissel O. Bogle voor L. Tomlin Cardiff City
Video hoogtepunten en samenvatting Millwall - Cardiff City
Opstellingen Millwall - Cardiff City
De opstellingen van Millwall en Cardiff City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Millwall gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Cardiff City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.