Nabeschouwing Millwall - Charlton Athletic (2-1) || Championship 2019/2020

Zaterdag 9 november 2019 - 16:00 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Millwall het zaterdag 9 november 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Charlton Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in The Den in London.

Via de Millwall - Charlton Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Millwall - Charlton Athletic (2-1)

Het Championship duel tussen Millwall en Charlton Athletic is onder leiding van scheidsrechter Robert Jones geëindigd in een 2-1 overwinning voor Millwall. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door S. Hutchinson, waarmee Millwall met 1-0 de leiding nam. Charlton Athletic kwam in de 51e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Leko, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 91e minuut zette M. Smith zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Millwall de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Robert Jones, waardoor Millwall dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Millwall - Charlton Athletic 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Millwall - Charlton Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Millwall Doelpunt S. Hutchinson met assist van S. Williams Millwall 1-0
41' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor D. Pratley Charlton Athletic
45' Gele kaart Millwall Gele kaart voor J. Molumby Millwall
51' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt J. Leko met assist van M. Sarr Charlton Athletic 1-1
67' Wissel Charlton Athletic Wissel B. Kayal voor D. Pratley Charlton Athletic
78' Wissel Millwall Wissel C. Mahoney voor J. Bodvarsson Millwall
84' Wissel Charlton Athletic Wissel G. Lapslie voor J. Leko Charlton Athletic
86' Wissel Millwall Wissel M. Smith voor T. Bradshaw Millwall
86' Wissel Millwall Wissel A. OBrien voor B. Thompson Millwall
91' Doelpunt Millwall Doelpunt M. Smith met assist van J. Wallace Millwall 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Millwall - Charlton Athletic
Opstellingen Millwall - Charlton Athletic
De opstellingen van Millwall en Charlton Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Millwall gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Charlton Athletic zal beginnen in een 3-5-1-1 opstelling.
Voorbeschouwing Millwall - Charlton Athletic

Millwall en Charlton Athletic treffen elkaar in de 16e speelronde van de Championship van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robert Jones en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Millwall en Charlton Athletic in de Championship vond plaats op 3 april 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Millwall. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Millwall favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Charlton Athletic slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Millwall 3
Winst Charlton Athletic 0
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Millwall op een 17e positie staat, terwijl we Charlton Athletic terugvinden op de 10e plaats.