Nabeschouwing Norwich City - Aston Villa (2-1) || Championship 2018/2019

Dinsdag 23 oktober 2018 - 20:45 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Norwich City het dinsdag 23 oktober 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Aston Villa. De wedstrijd wordt gespeeld in Carrow Road in Norwich.

Via de Norwich City - Aston Villa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Norwich City - Aston Villa (2-1)

Het Championship duel tussen Norwich City en Aston Villa is onder leiding van scheidsrechter Simon Hooper geëindigd in een 2-1 overwinning voor Norwich City. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door J. Chester, waarmee Aston Villa met 0-1 de leiding nam. Norwich City kwam in de 54e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Rhodes, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 73e minuut zette J. Rhodes zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Norwich City de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Simon Hooper, waardoor Norwich City dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Norwich City - Aston Villa 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Norwich City - Aston Villa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor C. Zimmermann Norwich City
19' Doelpunt Aston Villa Doelpunt J. Chester met assist van C. Hourihane Aston Villa 0-1
45' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor N. Taylor Aston Villa
50' Wissel Aston Villa Wissel A. El Ghazi voor A. Adomah Aston Villa
54' Wissel Aston Villa Wissel S. Hogan voor T. Abraham Aston Villa
54' Doelpunt Norwich City Doelpunt J. Rhodes met assist van E. Buendía Norwich City 1-1
73' Doelpunt Norwich City Doelpunt J. Rhodes met assist van M. Stiepermann Norwich City 2-1
81' Wissel Aston Villa Wissel J. Kodjia voor C. Hourihane Aston Villa
85' Wissel Norwich City Wissel M. Vrančić voor M. Stiepermann Norwich City
87' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor T. Trybull Norwich City
93' Wissel Norwich City Wissel L. Thompson voor E. Buendía Norwich City
96' Wissel Norwich City Wissel B. Godfrey voor L. Thompson Norwich City
Video hoogtepunten en samenvatting Norwich City - Aston Villa
Opstellingen Norwich City - Aston Villa
De opstellingen van Norwich City en Aston Villa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Norwich City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Aston Villa zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.