Nabeschouwing Nottingham Forest - Birmingham City (3-0) || Championship 2019/2020

Zaterdag 17 augustus 2019 - 16:00 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Nottingham Forest het zaterdag 17 augustus 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Birmingham City. De wedstrijd wordt gespeeld in The City Ground in Nottingham.

Via de Nottingham Forest - Birmingham City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nottingham Forest - Birmingham City (3-0)

Het Championship duel tussen Nottingham Forest en Birmingham City is onder leiding van scheidsrechter Tony Harrington geëindigd in een 3-0 overwinning voor Nottingham Forest. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door J. Lolley, waarmee Nottingham Forest met 1-0 de leiding nam. Nottingham Forest vergrootte in de 22e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Grabban op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 65e minuut volgde een derde treffer van Nottingham Forest, waarmee M. Dawson zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Tony Harrington, waardoor Nottingham Forest dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Nottingham Forest - Birmingham City 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nottingham Forest - Birmingham City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor I. Sunjic Birmingham City
15' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt J. Lolley met assist van B. Watson Nottingham Forest 1-0
22' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt L. Grabban met assist van J. Lolley Nottingham Forest 2-0
57' Wissel Nottingham Forest Wissel T. Silva voor A. Semedo Nottingham Forest
60' Wissel Birmingham City Wissel Alvaro voor G. Gardner Birmingham City
63' Gele kaart Birmingham City Gele kaart voor Alvaro Birmingham City
65' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt M. Dawson met assist van T. Silva Nottingham Forest 3-0
73' Wissel Nottingham Forest Wissel A. Adomah voor S. Sow Nottingham Forest
79' Wissel Nottingham Forest Wissel R. Mir voor S. Ameobi Nottingham Forest
90' Wissel Birmingham City Wissel S. Seddon voor D. Crowley Birmingham City
Video hoogtepunten en samenvatting Nottingham Forest - Birmingham City
Opstellingen Nottingham Forest - Birmingham City
De opstellingen van Nottingham Forest en Birmingham City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nottingham Forest gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Birmingham City zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.