Nabeschouwing Preston North End - Swansea City (1-1) || Championship 2019/2020

Zaterdag 1 februari 2020 - 16:00 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Preston North End het zaterdag 1 februari 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Swansea City. De wedstrijd wordt gespeeld in Deepdale in Preston.

Via de Preston North End - Swansea City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Preston North End - Swansea City (1-1)

De Championship 2019/2020 wedstrijd tussen Preston North End en Swansea City geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door S. Sinclair, waarmee Preston North End met 1-0 de leiding nam. Swansea City kwam na 33 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van R. Brewster, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Preston North End - Swansea City 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Preston North End - Swansea City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Doelpunt Preston North End Doelpunt S. Sinclair met assist van D. Fisher Preston North End 1-0
33' Doelpunt Swansea City Doelpunt R. Brewster Swansea City 1-1
48' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor P. Bauer Preston North End
54' Gele kaart Swansea City Gele kaart voor J. Bidwell Swansea City
55' Gele kaart Swansea City Gele kaart voor R. Brewster Swansea City
65' Wissel Preston North End Wissel D. Nugent voor J. Harrop Preston North End
71' Gele kaart Swansea City Gele kaart voor B. Celina Swansea City
80' Wissel Swansea City Wissel J. Fulton voor G. Byers Swansea City
85' Wissel Preston North End Wissel S. Maguire voor T. Barkhuizen Preston North End
88' Wissel Swansea City Wissel L. Cullen voor R. Brewster Swansea City
Video hoogtepunten en samenvatting Preston North End - Swansea City
Opstellingen Preston North End - Swansea City
De opstellingen van Preston North End en Swansea City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Preston North End gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Swansea City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Preston North End - Swansea City

Preston North End en Swansea City treffen elkaar in de 30e speelronde van de Championship van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Geoff Eltringham en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Preston North End en Swansea City in de Championship vond plaats op 17 augustus 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Swansea City. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Swansea City favoriet. 6 keer wist de ploeg van Preston North End te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Preston North End. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Preston North End 2
Winst Swansea City 6
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Preston North End op een 7e positie staat, terwijl we Swansea City terugvinden op de 8e plaats.