Nabeschouwing Queens Park Rangers - Huddersfield Town (1-1) || Championship 2019/2020

Zaterdag 10 augustus 2019 - 16:00 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Queens Park Rangers het zaterdag 10 augustus 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Huddersfield Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Kiyan Prince Foundation Stadium in London.

Via de Queens Park Rangers - Huddersfield Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Queens Park Rangers - Huddersfield Town (1-1)

De Championship 2019/2020 wedstrijd tussen Queens Park Rangers en Huddersfield Town geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 49 minuten. K. Ahearne-Grant maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Huddersfield Town vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Lange tijd leek het erop dat Queens Park Rangers het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 83e minuut was het namelijk G. Hall die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Queens Park Rangers - Huddersfield Town 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Queens Park Rangers - Huddersfield Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor A. Diakhaby Huddersfield Town
43' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor J. Bacuna Huddersfield Town
46' Wissel Huddersfield Town Wissel E. Kachunga voor J. Bacuna Huddersfield Town
48' Gele kaart Queens Park Rangers Gele kaart voor Y. Barbet Queens Park Rangers
49' Penalty Huddersfield Town Penalty K. Ahearne-Grant Huddersfield Town 0-1
55' Wissel Queens Park Rangers Wissel I. Chair voor J. Scowen Queens Park Rangers
69' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor L. OBrien Huddersfield Town
71' Wissel Queens Park Rangers Wissel T. Kane voor A. Rangel Queens Park Rangers
76' Wissel Huddersfield Town Wissel C. Quaner voor A. Diakhaby Huddersfield Town
79' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor C. Quaner Huddersfield Town
82' Wissel Queens Park Rangers Wissel N. Wells voor L. Amos Queens Park Rangers
83' Doelpunt Queens Park Rangers Doelpunt G. Hall met assist van R. Manning Queens Park Rangers 1-1
92' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor K. Ahearne-Grant Huddersfield Town
94' Gele kaart Queens Park Rangers Gele kaart voor B. Osayi-Samuel Queens Park Rangers
95' Wissel Huddersfield Town Wissel J. Stankovic voor A. Pritchard Huddersfield Town
Video hoogtepunten en samenvatting Queens Park Rangers - Huddersfield Town
Opstellingen Queens Park Rangers - Huddersfield Town
De opstellingen van Queens Park Rangers en Huddersfield Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Queens Park Rangers gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Huddersfield Town zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.