Nabeschouwing Queens Park Rangers - Nottingham Forest (0-4) || Championship 2019/2020

Woensdag 27 november 2019 - 20:45 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Queens Park Rangers het woensdag 27 november 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Nottingham Forest. De wedstrijd wordt gespeeld in Champion Hill Stadium in London.

Via de Queens Park Rangers - Nottingham Forest live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Queens Park Rangers - Nottingham Forest (0-4)

Het Championship duel tussen Queens Park Rangers en Nottingham Forest is onder leiding van scheidsrechter Steve Martin geëindigd in een 0-4 overwinning voor Nottingham Forest. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door T. Figueiredo, waarmee Nottingham Forest met 0-1 de leiding nam. In de 50e minuut moest L. Wallace van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Steve Martin een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Queens Park Rangers verder met een speler minder. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Nottingham Forest via een goal van L. Grabban in de 81e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

In de 88e minuut volgde een derde treffer van Nottingham Forest, waarmee J. Carvalho zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Ook na de derde treffer nam Nottingham Forest geen gas terug, waardoor in de 91e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van A. Semedo.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Nottingham Forest.

LIVE Queens Park Rangers - Nottingham Forest 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Queens Park Rangers - Nottingham Forest teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt T. Figueiredo met assist van J. Lolley Nottingham Forest 0-1
46' Wissel Queens Park Rangers Wissel J. Hugill voor L. Amos Queens Park Rangers
50' Rode kaart Queens Park Rangers Rode kaart voor L. Wallace Queens Park Rangers
52' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor M. Cash Nottingham Forest
53' Wissel Queens Park Rangers Wissel J. Scowen voor I. Chair Queens Park Rangers
57' Gele kaart Queens Park Rangers Gele kaart voor J. Scowen Queens Park Rangers
60' Wissel Nottingham Forest Wissel J. Carvalho voor A. Adomah Nottingham Forest
75' Wissel Nottingham Forest Wissel J. Bostock voor J. Lolley Nottingham Forest
76' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor J. Bostock Nottingham Forest
81' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt L. Grabban met assist van S. Ameobi Nottingham Forest 0-2
83' Wissel Queens Park Rangers Wissel B. Osayi-Samuel voor N. Wells Queens Park Rangers
85' Wissel Nottingham Forest Wissel A. Semedo voor L. Grabban Nottingham Forest
88' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt J. Carvalho met assist van J. Bostock Nottingham Forest 0-3
91' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt A. Semedo met assist van S. Ameobi Nottingham Forest 0-4
Video hoogtepunten en samenvatting Queens Park Rangers - Nottingham Forest
Opstellingen Queens Park Rangers - Nottingham Forest
De opstellingen van Queens Park Rangers en Nottingham Forest zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Queens Park Rangers gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Nottingham Forest zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.