Nabeschouwing Queens Park Rangers - Preston North End (2-0) || Championship 2019/2020

Zaterdag 7 december 2019 - 16:00 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Queens Park Rangers het zaterdag 7 december 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Preston North End. De wedstrijd wordt gespeeld in Champion Hill Stadium in London.

Via de Queens Park Rangers - Preston North End live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Queens Park Rangers - Preston North End (2-0)

Het Championship duel tussen Queens Park Rangers en Preston North End is onder leiding van scheidsrechter Andy Davies geëindigd in een 2-0 overwinning voor Queens Park Rangers. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door E. Eze, waarmee Queens Park Rangers met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 67e minuut voor dat Queens Park Rangers via E. Eze op 2-0 kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Queens Park Rangers.

LIVE Queens Park Rangers - Preston North End 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Queens Park Rangers - Preston North End teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Queens Park Rangers Doelpunt E. Eze Queens Park Rangers 1-0
57' Wissel Preston North End Wissel B. Bodin voor J. Stockley Preston North End
62' Wissel Preston North End Wissel J. Harrop voor B. Potts Preston North End
62' Wissel Preston North End Wissel D. Nugent voor T. Barkhuizen Preston North End
66' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor D. Rudd Preston North End
67' Penalty Queens Park Rangers Penalty E. Eze Queens Park Rangers 2-0
68' Wissel Queens Park Rangers Wissel J. Scowen voor N. Wells Queens Park Rangers
80' Gele kaart Queens Park Rangers Gele kaart voor J. Scowen Queens Park Rangers
87' Wissel Queens Park Rangers Wissel L. Amos voor E. Eze Queens Park Rangers
90' Gele kaart Queens Park Rangers Gele kaart voor B. Osayi-Samuel Queens Park Rangers
91' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor B. Bodin Preston North End
Video hoogtepunten en samenvatting Queens Park Rangers - Preston North End
Opstellingen Queens Park Rangers - Preston North End
De opstellingen van Queens Park Rangers en Preston North End zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Queens Park Rangers gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Preston North End zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Queens Park Rangers - Preston North End

Queens Park Rangers en Preston North End treffen elkaar in de 20e speelronde van de Championship van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andy Davies en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Queens Park Rangers en Preston North End in de Championship vond plaats op 19 januari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Preston North End. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide teams is Preston North End favoriet. 8 keer wist de ploeg van Queens Park Rangers te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Queens Park Rangers. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Queens Park Rangers 4
Winst Preston North End 8
Gelijkspel 8
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Queens Park Rangers op een 16e positie staat, terwijl we Preston North End terugvinden op de 6e plaats.