Nabeschouwing Reading - Aston Villa (0-0) || Championship 2018/2019

Zaterdag 2 februari 2019 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Reading het zaterdag 2 februari 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Aston Villa. De wedstrijd wordt gespeeld in Select Car Leasing Stadium in Reading.

Via de Reading - Aston Villa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Reading - Aston Villa (0-0)

De Championship 2018/2019 wedstrijd tussen Reading en Aston Villa geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Reading en Aston Villa gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Aston Villa kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Geoff Eltringham niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Reading - Aston Villa 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Reading - Aston Villa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

49' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor A. El Ghazi Aston Villa
49' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor G. Whelan Aston Villa
53' Gele kaart Reading Gele kaart voor J. Swift Reading
55' Gele kaart Reading Gele kaart voor Nélson Oliveira Reading
62' Gele kaart Reading Gele kaart voor A. Yiadom Reading
67' Wissel Reading Wissel O. Richards voor C. Harriott Reading
70' Wissel Reading Wissel S. Aluko voor L. Baker Reading
73' Wissel Reading Wissel Y. Meïté voor Nélson Oliveira Reading
74' Wissel Aston Villa Wissel J. Kodjia voor A. Adomah Aston Villa
74' Wissel Aston Villa Wissel T. Carroll voor G. Whelan Aston Villa
87' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor T. Carroll Aston Villa
89' Wissel Aston Villa Wissel M. Jedinak voor J. McGinn Aston Villa
95' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor C. Hourihane Aston Villa
Video hoogtepunten en samenvatting Reading - Aston Villa
Opstellingen Reading - Aston Villa
De opstellingen van Reading en Aston Villa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Reading gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Aston Villa zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Reading - Aston Villa

Reading en Aston Villa treffen elkaar in de 30e speelronde van de Championship van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Geoff Eltringham en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Reading en Aston Villa in de Championship vond plaats op 25 augustus 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 5 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Reading als Aston Villa wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Winst Reading 2
Winst Aston Villa 2
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Reading op een 22e positie staat, terwijl we Aston Villa terugvinden op de 10e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.