Nabeschouwing Sheffield United - Preston North End (3-2) || Championship 2018/2019

Zaterdag 22 september 2018 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Sheffield United het zaterdag 22 september 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Preston North End. De wedstrijd wordt gespeeld in Bramall Lane in Sheffield.

Via de Sheffield United - Preston North End live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield United - Preston North End (3-2)

Het Championship duel tussen Sheffield United en Preston North End is onder leiding van scheidsrechter Scott Duncan geëindigd in een 3-2 overwinning voor Sheffield United. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door B. Sharp, waarmee Sheffield United met 1-0 de leiding nam. Sheffield United vergrootte in de 51e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Basham op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 80e minuut wist Preston North End de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via C. Robinson.

Na 82 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat D. Johnson de 2-2 maakte voor Preston North End. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Sheffield United dat in de 87e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat D. McGoldrick de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Scott Duncan bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Sheffield United.

LIVE Sheffield United - Preston North End 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield United - Preston North End teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Doelpunt Sheffield United Doelpunt B. Sharp met assist van D. McGoldrick Sheffield United 1-0
51' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor P. Huntington Preston North End
51' Doelpunt Sheffield United Doelpunt C. Basham met assist van O. Norwood Sheffield United 2-0
62' Wissel Preston North End Wissel D. Johnson voor P. Gallagher Preston North End
63' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor O. Norwood Sheffield United
71' Wissel Preston North End Wissel B. Barker voor T. Barkhuizen Preston North End
75' Wissel Sheffield United Wissel M. Johnson voor B. Sharp Sheffield United
80' Doelpunt Preston North End Doelpunt C. Robinson met assist van D. Fisher Preston North End 2-1
82' Doelpunt Preston North End Doelpunt D. Johnson met assist van A. Hughes Preston North End 2-2
85' Wissel Sheffield United Wissel L. Clarke voor M. Duffy Sheffield United
87' Doelpunt Sheffield United Doelpunt D. McGoldrick met assist van E. Stevens Sheffield United 3-2
88' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor R. Ledson Preston North End
90' Wissel Preston North End Wissel J. Harrop voor R. Ledson Preston North End
91' Wissel Sheffield United Wissel R. Stearman voor D. McGoldrick Sheffield United
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield United - Preston North End
Opstellingen Sheffield United - Preston North End
De opstellingen van Sheffield United en Preston North End zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield United gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Preston North End zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.