Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Brentford (2-1) || Championship 2019/2020

Zaterdag 7 december 2019 - 16:00 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Sheffield Wednesday het zaterdag 7 december 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Brentford. De wedstrijd wordt gespeeld in Hillsborough Stadium in Sheffield.

Via de Sheffield Wednesday - Brentford live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Brentford (2-1)

Het Championship duel tussen Sheffield Wednesday en Brentford is onder leiding van scheidsrechter Dean Whitestone geëindigd in een 2-1 overwinning voor Sheffield Wednesday. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door B. Mbeumo, waarmee Brentford met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van S. Fletcher in de 69e minuut zorgde er even later voor dat Sheffield Wednesday weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 73e minuut zette S. Fletcher zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Sheffield Wednesday de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Dean Whitestone, waardoor Sheffield Wednesday dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sheffield Wednesday - Brentford 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield Wednesday - Brentford teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Doelpunt Brentford Doelpunt B. Mbeumo met assist van J. Da Silva Brentford 0-1
46' Wissel Sheffield Wednesday Wissel J. Rhodes voor A. Nuhiu Sheffield Wednesday
63' Wissel Sheffield Wednesday Wissel A. Reach voor J. Murphy Sheffield Wednesday
68' Gele kaart Brentford Gele kaart voor R. Henry Brentford
69' Penalty Sheffield Wednesday Penalty S. Fletcher Sheffield Wednesday 1-1
71' Wissel Brentford Wissel M. Jensen voor K. Mokotjo Brentford
73' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt S. Fletcher met assist van K. Harris Sheffield Wednesday 2-1
74' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor S. Fletcher Sheffield Wednesday
78' Wissel Sheffield Wednesday Wissel M. Luongo voor S. Hutchinson Sheffield Wednesday
82' Gele kaart Brentford Gele kaart voor E. Pinnock Brentford
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield Wednesday - Brentford
Opstellingen Sheffield Wednesday - Brentford
De opstellingen van Sheffield Wednesday en Brentford zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield Wednesday gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Brentford zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Sheffield Wednesday - Brentford

Sheffield Wednesday en Brentford treffen elkaar in de 20e speelronde van de Championship van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Dean Whitestone en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sheffield Wednesday en Brentford in de Championship vond plaats op 26 februari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sheffield Wednesday. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Sheffield Wednesday favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Brentford slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Sheffield Wednesday 5
Winst Brentford 3
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sheffield Wednesday op een 9e positie staat, terwijl we Brentford terugvinden op de 7e plaats.