Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Stoke City (1-0) || Championship 2019/2020

Dinsdag 22 oktober 2019 - 20:45 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Sheffield Wednesday het dinsdag 22 oktober 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Stoke City. De wedstrijd wordt gespeeld in Hillsborough Stadium in Sheffield.

Via de Sheffield Wednesday - Stoke City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Stoke City (1-0)

Het Championship duel tussen Sheffield Wednesday en Stoke City is onder leiding van scheidsrechter Andy Madley geëindigd in een 1-0 overwinning voor Sheffield Wednesday. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door M. Luongo, waarmee Sheffield Wednesday met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Sheffield Wednesday.

LIVE Sheffield Wednesday - Stoke City 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield Wednesday - Stoke City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Wissel Stoke City Wissel M. Duffy voor O. Etebo Stoke City
27' Wissel Stoke City Wissel L. Lindsay voor C. Carter-Vickers Stoke City
36' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor M. Luongo Sheffield Wednesday
43' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt M. Luongo Sheffield Wednesday 1-0
54' Wissel Sheffield Wednesday Wissel K. Lee voor M. Luongo Sheffield Wednesday
69' Wissel Stoke City Wissel S. Hogan voor T. Campbell Stoke City
74' Wissel Sheffield Wednesday Wissel F. Forestieri voor K. Harris Sheffield Wednesday
81' Wissel Sheffield Wednesday Wissel A. Nuhiu voor S. Fletcher Sheffield Wednesday
87' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor J. Allen Stoke City
90' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor S. Hutchinson Sheffield Wednesday
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield Wednesday - Stoke City
Opstellingen Sheffield Wednesday - Stoke City
De opstellingen van Sheffield Wednesday en Stoke City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield Wednesday gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Stoke City zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Sheffield Wednesday - Stoke City

Sheffield Wednesday en Stoke City treffen elkaar in de 13e speelronde van de Championship van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andy Madley en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sheffield Wednesday en Stoke City in de Championship vond plaats op 30 maart 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Sheffield Wednesday favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Stoke City slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Sheffield Wednesday 2
Winst Stoke City 1
Gelijkspel 5
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sheffield Wednesday op een 8e positie staat, terwijl we Stoke City terugvinden op de 23e plaats.