Nabeschouwing Stoke City - Blackburn Rovers (2-3) || Championship 2018/2019

Zaterdag 22 september 2018 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Stoke City het zaterdag 22 september 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Blackburn Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Bet365 Stadium in Stoke.

Via de Stoke City - Blackburn Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stoke City - Blackburn Rovers (2-3)

Het Championship duel tussen Stoke City en Blackburn Rovers is onder leiding van scheidsrechter Tony Harrington geëindigd in een 2-3 overwinning voor Blackburn Rovers. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door B. Dack, waarmee Blackburn Rovers met 0-1 de leiding nam. Blackburn Rovers vergrootte in de 44e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Graham op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 46e minuut volgde een derde treffer van Blackburn Rovers, waarmee H. Reed zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 79 minuten deed S. Berahino iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Stoke City werd verkleind tot 1-3. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Stoke City dat in de 80e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat T. Ince de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Tony Harrington en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Blackburn Rovers.

LIVE Stoke City - Blackburn Rovers 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stoke City - Blackburn Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor R. Woods Stoke City
26' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt B. Dack met assist van R. Smallwood Blackburn Rovers 0-1
44' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt D. Graham met assist van E. Bennett Blackburn Rovers 0-2
46' Wissel Stoke City Wissel S. Berahino voor M. Diouf Stoke City
46' Doelpunt Blackburn Rovers Doelpunt H. Reed met assist van B. Dack Blackburn Rovers 0-3
60' Wissel Stoke City Wissel P. Crouch voor B. Afobe Stoke City
63' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor R. Martina Stoke City
79' Doelpunt Stoke City Doelpunt S. Berahino met assist van P. Crouch Stoke City 1-3
80' Wissel Blackburn Rovers Wissel J. Rothwell voor H. Reed Blackburn Rovers
80' Doelpunt Stoke City Doelpunt T. Ince met assist van S. Berahino Stoke City 2-3
84' Wissel Blackburn Rovers Wissel B. Brereton voor B. Dack Blackburn Rovers
84' Wissel Blackburn Rovers Wissel A. Armstrong voor D. Graham Blackburn Rovers
90' Wissel Stoke City Wissel Bojan voor B. Martins Indi Stoke City
91' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor S. Berahino Stoke City
Video hoogtepunten en samenvatting Stoke City - Blackburn Rovers
Opstellingen Stoke City - Blackburn Rovers
De opstellingen van Stoke City en Blackburn Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Stoke City gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Blackburn Rovers zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.