Nabeschouwing Stoke City - Bristol City (1-2) || Championship 2019/2020

Zaterdag 14 september 2019 - 16:00 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Stoke City het zaterdag 14 september 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bristol City. De wedstrijd wordt gespeeld in Bet365 Stadium in Stoke.

Via de Stoke City - Bristol City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stoke City - Bristol City (1-2)

Het Championship duel tussen Stoke City en Bristol City is onder leiding van scheidsrechter Geoff Eltringham geëindigd in een 1-2 overwinning voor Bristol City. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Stoke City kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van S. Clucas. In de 12e minuut moest J. Allen van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Geoff Eltringham een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Stoke City verder met een speler minder. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte F. Diedhiou namens Bristol City in de 55e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Na 62 minuten was het T. Edwards die de bal in eigen doel werkte, waardoor Bristol City op 1-2 kwam te staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Geoff Eltringham, waardoor Bristol City dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Stoke City - Bristol City 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stoke City - Bristol City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Stoke City Doelpunt S. Clucas met assist van B. Martins Indi Stoke City 1-0
12' Rode kaart Stoke City Rode kaart voor J. Allen Stoke City
18' Wissel Bristol City Wissel A. Semenyo voor T. Moore Bristol City
55' Doelpunt Bristol City Doelpunt F. Diedhiou met assist van J. Hunt Bristol City 1-1
60' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor J. Brownhill Bristol City
61' Wissel Bristol City Wissel N. Eliasson voor K. Palmer Bristol City
62' Eigen doelpunt Bristol City Eigen doelpunt T. Edwards Bristol City 1-2
63' Wissel Stoke City Wissel O. Etebo voor T. Ince Stoke City
68' Wissel Stoke City Wissel T. Campbell voor J. McClean Stoke City
71' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor F. Diedhiou Bristol City
76' Wissel Stoke City Wissel S. Hogan voor L. Gregory Stoke City
79' Gele kaart Bristol City Gele kaart voor T. Rowe Bristol City
80' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor B. Ndiaye Stoke City
Video hoogtepunten en samenvatting Stoke City - Bristol City
Opstellingen Stoke City - Bristol City
De opstellingen van Stoke City en Bristol City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Stoke City gaat aantreden in een 3-5-1-1 formatie en Bristol City zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.