Nabeschouwing Stoke City - Nottingham Forest (2-3) || Championship 2019/2020

Vrijdag 27 september 2019 - 21:00 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Stoke City het vrijdag 27 september 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Nottingham Forest. De wedstrijd wordt gespeeld in Bet365 Stadium in Stoke.

Via de Stoke City - Nottingham Forest live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stoke City - Nottingham Forest (2-3)

Het Championship duel tussen Stoke City en Nottingham Forest is onder leiding van scheidsrechter Andy Madley geëindigd in een 2-3 overwinning voor Nottingham Forest. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door L. Gregory, waarmee Stoke City met 1-0 de leiding nam. Nottingham Forest kwam in de 36e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Lolley, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 48e minuut zette S. Ameobi zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Nottingham Forest de leiding in de wedstrijd nam.

Na 61 minuten werd de voorsprong voor Nottingham Forest vergroot nadat L. Grabban de 1-3 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Stoke City dat in de 85e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat J. McClean de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Andy Madley en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Nottingham Forest.

LIVE Stoke City - Nottingham Forest 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stoke City - Nottingham Forest teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Stoke City Doelpunt L. Gregory Stoke City 1-0
20' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor J. Lolley Nottingham Forest
23' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor M. Dawson Nottingham Forest
34' Wissel Nottingham Forest Wissel Chema voor M. Dawson Nottingham Forest
36' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt J. Lolley Nottingham Forest 1-1
38' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor S. Sow Nottingham Forest
48' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt S. Ameobi met assist van M. Cash Nottingham Forest 1-2
51' Wissel Stoke City Wissel L. Lindsay voor B. Ndiaye Stoke City
60' Wissel Nottingham Forest Wissel T. Silva voor J. Carvalho Nottingham Forest
61' Doelpunt Nottingham Forest Doelpunt L. Grabban met assist van T. Silva Nottingham Forest 1-3
68' Wissel Stoke City Wissel S. Vokes voor N. Powell Stoke City
70' Gele kaart Nottingham Forest Gele kaart voor B. Watson Nottingham Forest
74' Wissel Stoke City Wissel T. Campbell voor L. Gregory Stoke City
77' Wissel Nottingham Forest Wissel A. Adomah voor J. Lolley Nottingham Forest
85' Doelpunt Stoke City Doelpunt J. McClean met assist van T. Edwards Stoke City 2-3
Video hoogtepunten en samenvatting Stoke City - Nottingham Forest
Opstellingen Stoke City - Nottingham Forest
De opstellingen van Stoke City en Nottingham Forest zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Stoke City gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Nottingham Forest zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.