Nabeschouwing Stoke City - Wigan Athletic (2-1) || Championship 2019/2020

Zaterdag 23 november 2019 - 16:00 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Stoke City het zaterdag 23 november 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wigan Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in Bet365 Stadium in Stoke.

Via de Stoke City - Wigan Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stoke City - Wigan Athletic (2-1)

Het Championship duel tussen Stoke City en Wigan Athletic is onder leiding van scheidsrechter Geoff Eltringham geëindigd in een 2-1 overwinning voor Stoke City. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door S. Morsy, waarmee Wigan Athletic met 0-1 de leiding nam. Stoke City kwam in de 55e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Batth, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 93e minuut zette M. Diouf zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Stoke City de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Geoff Eltringham, waardoor Stoke City dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Stoke City - Wigan Athletic 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stoke City - Wigan Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Doelpunt Wigan Athletic Doelpunt S. Morsy Wigan Athletic 0-1
41' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor J. McClean Stoke City
55' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor N. Byrne Wigan Athletic
55' Doelpunt Stoke City Doelpunt D. Batth met assist van R. Woods Stoke City 1-1
66' Wissel Wigan Athletic Wissel K. Moore voor L. MacLeod Wigan Athletic
71' Wissel Wigan Athletic Wissel M. Jacobs voor G. Massey Wigan Athletic
71' Wissel Stoke City Wissel S. Vokes voor L. Gregory Stoke City
77' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor S. Ward Stoke City
78' Wissel Stoke City Wissel B. Ndiaye voor R. Woods Stoke City
82' Wissel Stoke City Wissel M. Diouf voor N. Powell Stoke City
82' Wissel Wigan Athletic Wissel K. Naismith voor J. Garner Wigan Athletic
93' Doelpunt Stoke City Doelpunt M. Diouf met assist van T. Ince Stoke City 2-1
97' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor B. Ndiaye Stoke City
97' Gele kaart Wigan Athletic Gele kaart voor S. Morsy Wigan Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Stoke City - Wigan Athletic
Opstellingen Stoke City - Wigan Athletic
De opstellingen van Stoke City en Wigan Athletic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Stoke City gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Wigan Athletic zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.