Nabeschouwing Swansea City - Hull City (2-1) || Championship 2019/2020

Zaterdag 3 augustus 2019 - 16:00 uur

In de Championship 2019/2020 neemt Swansea City het zaterdag 3 augustus 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Hull City. De wedstrijd wordt gespeeld in Swansea.com Stadium in Swansea.

Via de Swansea City - Hull City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Swansea City - Hull City (2-1)

Het Championship duel tussen Swansea City en Hull City is onder leiding van scheidsrechter John Brooks geëindigd in een 2-1 overwinning voor Swansea City. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Hull City kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van K. Grosicki. Swansea City kwam in de 48e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van B. Baston, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 49e minuut zette M. van der Hoorn zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Swansea City de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter John Brooks, waardoor Swansea City dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Swansea City - Hull City 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Swansea City - Hull City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Hull City Doelpunt K. Grosicki met assist van J. Irvine Hull City 0-1
10' Gele kaart Swansea City Gele kaart voor B. Celina Swansea City
48' Doelpunt Swansea City Doelpunt B. Baston met assist van J. Fulton Swansea City 1-1
49' Doelpunt Swansea City Doelpunt M. van der Hoorn met assist van N. Dyer Swansea City 2-1
55' Wissel Hull City Wissel R. Tafazolli voor J. de Wijs Hull City
68' Wissel Hull City Wissel T. Eaves voor N. Dicko Hull City
69' Wissel Hull City Wissel J. Bowler voor K. Grosicki Hull City
69' Wissel Swansea City Wissel K. Peterson voor G. Byers Swansea City
74' Gele kaart Hull City Gele kaart voor T. Eaves Hull City
88' Gele kaart Swansea City Gele kaart voor J. Bidwell Swansea City
93' Wissel Swansea City Wissel K. Naughton voor N. Dyer Swansea City
96' Gele kaart Hull City Gele kaart voor E. Lichaj Hull City
Video hoogtepunten en samenvatting Swansea City - Hull City
Opstellingen Swansea City - Hull City
De opstellingen van Swansea City en Hull City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Swansea City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Hull City zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.