Nabeschouwing Swansea City - Hull City (2-2) || Championship 2018/2019

Zaterdag 27 april 2019 - 16:00 uur

In de Championship 2018/2019 neemt Swansea City het zaterdag 27 april 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Hull City. De wedstrijd wordt gespeeld in Swansea.com Stadium in Swansea.

Via de Swansea City - Hull City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Swansea City - Hull City (2-2)

De Championship 2018/2019 wedstrijd tussen Swansea City en Hull City geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 37e minuut door O. McBurnie, waarmee Swansea City met 1-0 de leiding nam. Swansea City vergrootte in de 66e minuut de voorsprong nadat het via een goal van O. McBurnie op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 76e minuut wist Hull City de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via J. Bowen.

Na 83 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat N. Dicko de 2-2 maakte voor Hull City. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Swansea City - Hull City 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Swansea City - Hull City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Doelpunt Swansea City Doelpunt O. McBurnie met assist van W. Routledge Swansea City 1-0
46' Wissel Hull City Wissel B. Fleming voor S. Kingsley Hull City
55' Gele kaart Hull City Gele kaart voor M. Henriksen Hull City
61' Gele kaart Hull City Gele kaart voor K. Stewart Hull City
61' Wissel Hull City Wissel N. Dicko voor K. Grosicki Hull City
65' Wissel Swansea City Wissel J. Fulton voor N. Dyer Swansea City
66' Doelpunt Swansea City Doelpunt O. McBurnie met assist van D. James Swansea City 2-0
71' Gele kaart Hull City Gele kaart voor B. Fleming Hull City
74' Wissel Hull City Wissel Jon Toral voor K. Stewart Hull City
76' Doelpunt Hull City Doelpunt J. Bowen met assist van J. de Wijs Hull City 2-1
83' Doelpunt Hull City Doelpunt N. Dicko met assist van Jon Toral Hull City 2-2
86' Wissel Swansea City Wissel B. Celina voor G. Byers Swansea City
87' Wissel Swansea City Wissel B. McKay voor K. Naughton Swansea City
87' Gele kaart Swansea City Gele kaart voor C. Carter-Vickers Swansea City
92' Gele kaart Hull City Gele kaart voor E. Lichaj Hull City
Video hoogtepunten en samenvatting Swansea City - Hull City
Opstellingen Swansea City - Hull City
De opstellingen van Swansea City en Hull City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Swansea City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Hull City zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.