Nabeschouwing Swansea City - Preston North End (3-2) || Championship

Zaterdag 17 augustus 2019 - 16:00 uur

In de Championship neemt Swansea City het zaterdag 17 augustus 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Preston North End. De wedstrijd wordt gespeeld in Liberty Stadium in Swansea.

Via de Swansea City - Preston North End live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Swansea City - Preston North End (3-2)

Het Championship duel tussen Swansea City en Preston North End is onder leiding van scheidsrechter Dean Whitestone geëindigd in een 3-2 overwinning voor Swansea City. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door J. Rafferty, waarmee Preston North End met 0-1 de leiding nam. Swansea City kwam in de 49e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van B. Baston, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 63e minuut zette G. Byers zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Swansea City de leiding in de wedstrijd nam.

D. Johnson zette Preston North End even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Dean Whitestone toegekende penalty wist te benutten. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Swansea City dat in de 69e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat B. Baston de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Dean Whitestone en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Swansea City.

Wedstrijdstatistieken Swansea City - Preston North End
Goals
3
2
Balbezit
49%
51%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
13
17
Schoten op doel
4
5
Aanvallen
52
57
Gevaarlijke aanvallen
29
43
Passes
406
409
Overtredingen
12
10
Buitenspel
1
0
Corners
4
9
Wissels
4
4
LIVE Swansea City - Preston North End 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Swansea City - Preston North End teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
11' Doelpunt Preston North End Doelpunt J. Rafferty Preston North End 0-1
18' Gele kaart Preston North End Gele kaart voor D. Fisher Preston North End
22' Wissel Swansea City Wissel A. Ayew voor N. Dyer Swansea City
26' Wissel Preston North End Wissel A. Green voor L. Moult Preston North End
45' Wissel Swansea City Wissel G. Byers voor A. Kalulu Swansea City
49' Doelpunt Swansea City Doelpunt B. Baston met assist van C. Roberts Swansea City 1-1
63' Doelpunt Swansea City Doelpunt G. Byers Swansea City 2-1
67' Penalty Preston North End Penalty D. Johnson Preston North End 2-2
69' Doelpunt Swansea City Doelpunt B. Baston met assist van J. Bidwell Swansea City 3-2
Opstellingen Swansea City - Preston North End
De opstellingen van Swansea City en Preston North End zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Swansea City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Preston North End zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Steve Cooper
Wissels Swansea City
# Speler Pos.
1 Kristoffer Nordfeldt K
20 Ben Wilmot V
26 Kyle Naughton V
28 George Byers M
22 André Ayew Pelé M
19 Sam Surridge A
11 Kristoffer Peterson A
Formatie 4-1-4-1
Coach Alex Neil
Basiselftal Preston North End
# Speler Pos.
1 Declan Rudd K
2 Darnell Fisher V
21 Patrick Bauer V
6 Ben Davies V
15 Joe Rafferty V
4 Ben Pearson M
39 Billy Bodin M
12 Paul Gallagher M
11 Daniel Johnson M
24 Sean Maguire M
9 Louis Elliott Moult A
Wissels Preston North End
# Speler Pos.
25 Connor Ripley K
5 Tom Clarke V
19 Andre Green M
44 Brad Potts M
8 Alan Browne M
20 Jayden Stockley A
29 Tom Barkhuizen A
Voorbeschouwing Swansea City - Preston North End

Swansea City en Preston North End treffen elkaar in de 3e speelronde van de Championship van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Dean Whitestone en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Swansea City en Preston North End elkaar treffen in de Championship.

Resultaat Aantal
Winst Swansea City 0
Winst Preston North End 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Swansea City op een 10e positie staat, terwijl we Preston North End terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Swansea City - Preston North End Opstelling Swansea City Opstelling Preston North End Live Swansea City - Preston North End Live Swansea City - Preston North End kijken Swansea City - Preston North End kijken Live Swansea City - Preston North End stream Swansea City - Preston North End Fox Sports Nabeschouwing Swansea City - Preston North End Uitslag Swansea City - Preston North End Statistieken Swansea City - Preston North End Championship 2019/2020 Swansea City - Preston North End wedden Swansea City - Preston North End gokken Swansea City - Preston North End Unibet