Nabeschouwing Swansea City - Stoke City (1-2) || Championship 2019/2020

Zaterdag 5 oktober 2019 - 16:00 uur



In de Championship 2019/2020 neemt Swansea City het zaterdag 5 oktober 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Stoke City. De wedstrijd wordt gespeeld in Swansea.com Stadium in Swansea.

Via de Swansea City - Stoke City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Swansea City - Stoke City (1-2)

Het Championship duel tussen Swansea City en Stoke City is onder leiding van scheidsrechter Oliver Langford geëindigd in een 1-2 overwinning voor Stoke City. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Swansea City kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 1e minuut, dankzij een goal van A. Ayew. Stoke City kwam in de 22e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Clucas, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 90e minuut zette S. Hogan zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Stoke City de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Oliver Langford, waardoor Stoke City dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Swansea City - Stoke City
Goals
1
2
Balbezit
53%
47%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
21
17
Schoten op doel
6
6
Aanvallen
102
117
Gevaarlijke aanvallen
44
57
Passes
472
407
Overtredingen
11
17
Buitenspel
2
1
Corners
7
1
Wissels
3
2
LIVE Swansea City - Stoke City 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Swansea City - Stoke City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
1' Doelpunt Swansea City Doelpunt A. Ayew Swansea City 1-0
16' Wissel Swansea City Wissel J. Bidwell voor K. Naughton Swansea City
22' Doelpunt Stoke City Doelpunt S. Clucas Stoke City 1-1
42' Gele kaart Stoke City Gele kaart voor J. Allen Stoke City
47' Gele kaart Swansea City Gele kaart voor J. Fulton Swansea City
62' Wissel Swansea City Wissel G. Byers voor J. Fulton Swansea City
65' Wissel Stoke City Wissel S. Hogan voor T. Campbell Stoke City
65' Wissel Stoke City Wissel S. Vokes voor L. Gregory Stoke City
66' Wissel Swansea City Wissel W. Routledge voor B. Celina Swansea City
79' Gele kaart Swansea City Gele kaart voor M. Grimes Swansea City
90' Doelpunt Stoke City Doelpunt S. Hogan Stoke City 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Swansea City - Stoke City
Opstellingen Swansea City - Stoke City
De opstellingen van Swansea City en Stoke City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Swansea City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Stoke City zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Steve Cooper
Wissels Swansea City
# Speler Pos.
25 Erwin Mulder K
24 Jake Bidwell V
28 George Byers M
14 Tom Carroll M
15 Wayne Routledge M
41 Jordan Garrick A
19 Sam Surridge A
Formatie 4-3-1-2
Coach Nathan Jones
Wissels Stoke City
# Speler Pos.
1 Jack Butland K
5 Liam Lindsay V
25 Nick Powell M
31 Mark Duffy M
7 Thomas Ince M
9 Sam Vokes A
20 Scott Hogan A
Voorbeschouwing Swansea City - Stoke City

Swansea City en Stoke City treffen elkaar in de 11e speelronde van de Championship van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Oliver Langford en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Swansea City en Stoke City in de Championship vond plaats op 9 april 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Swansea City. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Swansea City als Stoke City wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Swansea City 1
Winst Stoke City 1
Gelijkspel 0
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Swansea City op een 1e positie staat, terwijl we Stoke City terugvinden op de 24e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Swansea City - Stoke City Opstelling Swansea City Opstelling Stoke City Live Swansea City - Stoke City Live Swansea City - Stoke City kijken Swansea City - Stoke City kijken Live Swansea City - Stoke City stream Swansea City - Stoke City Fox Sports Nabeschouwing Swansea City - Stoke City Uitslag Swansea City - Stoke City Statistieken Swansea City - Stoke City Championship 2019/2020 Swansea City - Stoke City wedden Swansea City - Stoke City gokken Swansea City - Stoke City Unibet